Fashion Overig

Zonder telefoon de deur uit gaan is niet meer voor te stellen vandaag de dag

telefoonhoesje

De deur uitgaan zonder telefoon is bijna hetzelfde als de straat opgaan zonder jezelf aan te kleden. Zodra je zonder telefoon de voordeur uitgaat weet je al dat je iets vergeten bent en maak je snel rechtsomkeert. En als je reeds in de auto zit zul je vervolgens ook omdraaien en terug naar huis gaan om alsnog je telefoon te halen. 

De wereld is over de afgelopen tien jaar behoorlijk veranderd en de opmars en het gebruik van de smartphone is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. 

Het is bijna niet meer te doen om een dag vol te maken zonder je telefoon op zak te hebben. Meer dan ooit zijn we afhankelijk van onze smartphones voor telefoongesprekken, e mail, foto’s en video’s, berichtjes naar vrienden, bekenden en natuurlijk sociale media. Iemand zonder smartPhone wordt raar aangekeken en verwonderd vraagt men zich af hoe iemand zijn dag door kan komen zonder een toestel voorzien van allerlei apps en laatste snufjes. 

Je doet er verstandig aan om goed op je telefoon te passen en deze te beschermen tegen mogelijke schade

Omdat we zo afhankelijk zijn van ons toestel, doen we er dan ook verstandig aan om er goed op te passen en er voorzichtig mee om te gaan. Smartphones zijn niet goedkoop en het zal je geen twee keer gebeuren dat ie uit je broekzak in het toilet valt of tijdens het fietsen uit je handen schiet en vervolgens op de grond klettert. Voordat je een nieuw toestel hebt en deze weer volledig hebt geactiveerd en geïnstalleerd en voorzien van al je contacten ben je namelijk al snel een paar dagen verder en is je portemonnee een stuk leger. En zoals eerder werd gemeld, is een dag zonder telefoon vandaag bijna niet meer voor te stellen. 

Zodoende dat je er verstandig aan doet om je telefoons van de telefoonhoesjes te voorzien, waarmee je deze makkelijk kunt beschermen tegen onvoorziene beschadigingen aan de behuizing of het beeldscherm. Niets is namelijk zo vervelend als een telefoon waarvan het scherm niet meer goed functioneert of waar je door een flinke barst of verbrijzeld glas, niet langer in staat bent om goed te lezen wat er op je beeldscherm verschijnt. 

Hoesjes voor je telefoon zijn tegenwoordig in allerlei vormen, maten en ontwerpen te verkrijgen

Gelukkig zijn er vandaag de dag voor ieder model telefoon een grote variatie aan hoesjes en ontwerpen leverbaar, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je een hoesje vindt dat bij jouw toestel past. Zo kun je zonder problemen een Huawei p40 Lite hoesje vinden in verschillende versies. Er zijn booktypes en flipcases te bestellen, maar ook tpu en siliconen hoesjes. Daarnaast bestaat tegenwoordig de mogelijkheid om je eigen hoesje te ontwerpen, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw telefoon een uniek en eigentijds voorkomen heeft. 

Als je er zeker van wilt zijn dat je telefoon er niet opeens in een gesprek mee ophoudt of dat je aan het einde van de dag niet langer op je bestemming komt omdat de batterij van je telefoon leeg is, doe je er verstandig aan om altijd een powerbank op zak te hebben. Met een extra batterij kun jij je telefoon namelijk op iedere willekeurige plek opladen en voorzien van een nieuwe lading, zodat je nooit in de problemen zult komen als de batterij van je telefoon onverhoopt leeg raakt en je niet zo snel een stopcontact kunt vinden om m opnieuw op te laden.