Haar

Zo maak jij de beachy waves van Emily in Paris

beachy waves van Emily in Paris

Wij zijn helemaal fan van Emily in Paris en vooral van de parijse look van Emily (Lily Collins). Heb jij het nog niet gezien? Dan is het tijd om te bingen! Ben jij wel al fan? Lees dan snel verder om te leren hoe jij haar prachtige golven kan nabootsen!

Natuurlijk is Emily in Paris een Hollywood serie en wordt Lily Collins elke scène weer gestyled door een visagist. Maar dan betekent niet dat jij er minder fabuleus bij hoeft te lopen. Jaloers op haar zachte, wavy krullen? Die kan jij ook maken in vier stappen!

De gouden tips:

  • Gebruik genoeg haarspray
  • Maak je haren helemaal droog
  • Gebruik een brede krultang
  • Maak grove krullen van grote krullen haar
  • Haal er een borstel doorheen

1. Gebruik genoeg haarspray – al voordat je begint

Krullen zijn niet zomaar gebouwd en zeker niet zomaar here to stay. Bereid je haar daarom goed voor, door al wat haarspray te spuiten vóór je aan de slag gaat met een krultang. Verdeel je haar in delen en spray op elke deel een beetje haarspray. Zo blijven je krullen extra lang zitten en krijg jij die beachy waves die je graag wil.

2. Föhn de haarspray droog

Zet vervolgens een föhn op je haren om de haarspray droog te föhnen. Als je dit niet doet, krijg je namelijk hele andere krullen. Zorg dus dat je haar volledig droog is voordat je verder gaat.

3. Krul je lokken met de juiste krultang

Zorg dat je een brede krultang gebruikt, zodat je grove krullen kan maken. Die grove krullen zijn namelijk belangrijk om echt beachy waves te krijgen en geen pijpenkrullen. Verdeel je haar in verschillende delen en krul deze één voor één. Let op dat je de plukken niet helemaal naar boven krult, zodat het effect nonchalant blijft. Kijk even tot waar je de krul ongeveer wil hebben en stop daar. En let altijd op dat je de krullen van de gezicht af krult voor een nonchalante wave die naar buiten krult! 

4. Haal er een borstel doorheen

Als je helemaal klaar bent met krullen, geef je haren dan even de tijd om af te koelen. Zo blijft de krul op haar plek. Haal vervolgens een (dikke, ronde) borstel door je haar om de krullen nonchalant en zacht te maken. Als je die niet hebt, kun je ook je handen gebruiken om de krullen los te maken. 

Et voilà! Jouw mooie beachy waves à la Emily in Paris zijn geboren! Voel jij je al een echte Parisienne?