Beauty

Wil jij ook lange wimpers? Met deze tips groeien ze net iets sneller

lange natuurlijke wimpers

Iedere vrouw droomt van lange wimpers. Die oh zo populaire ’’bambi eyes’’ zorgen voor een verleidelijke en ultra-vrouwelijke look. Je ziet er fitter, vrolijker en uitgeruster uit en je ogen spreken vele malen meer. Echter wil je (dure) wimperexensions liever vermijden en van nature een sprekende blik hebben. Na het lezen van deze leuke blog voor vrouwen , geschreven door vrouwen, weet jij hoe je met een aantal handige tips je wimpers de beste verzorging kan bieden.

Hoe krijg ik lange wimpers? Start met het verzorgen!

Je wimpers laten groeien begint met de juiste basis, verzorgen! Want net zoals je nagels en je (lange) lokken, kunnen ook je wimpers de nodige verzorging gebruiken. Haal iedere dag de mascara van je wimpers af en gebruik hiervoor een milde reiniger. Zorg ervoor dat je de mascara al masserend weghaalt, in plaats van te wrijven en voorkom dat je producten met ethyl alcohol gebruikt. Deze vloeistof zorgt er namelijk sneller voor dat je wimpers uitdrogen.

Voorkom dagelijks gebruik van de wimperkruller

Wie aan een frisse en stralende blik denkt, denkt al snel aan het gebruik van een wimperkruller. Met deze handige tool zijn we immers van jongs af aan al opgegroeid. Tip! Gebruik een wimperkruller niet dagelijks, maar alleen voor speciale gelegenheden. Regelmatig gebruik van je wimperkruller zorgt er namelijk voor dat je wimpers sneller afbreken. Door het gebruik van je wimperkruller regelmatig over te slaan, ga je al snel merken dat je wimpers laten groeien net even wat makkelijker gaat.

Start met het gebruiken van vitamines voor je wimpers

Hoe krijg ik lange wimpers, is met bovenstaande tips beantwoord. Nu wordt het tijd om je wimpers wat extra’s te geven. Wist je dat er vitamines voor je wimpers bestaan? Naast dat de pillen goed zijn voor je wimpers, zorgt biotine er ook voor dat je haar en huid een flinke boost krijgen. Zo kun je niet alleen wimpers laten groeien, maar verzorg je ook meteen de rest van je lichaam.