Overig

Welke opties zijn er om je iPhone 12 te beschermen?

iphone 12 bescherming

De iPhone 12 is alweer even uit en we hebben allemaal weer kennis kunnen maken met de nieuwe opties en hardware. Vooral de camera is weer een stuk beter geworden, wat de mooiste plaatjes oplevert. Natuurlijk wil je je nieuwe toestel van het merk met het appeltje zo goed mogelijk beschermen, en dus moet je op zoek naar een iPhone 12 hoesje. Gelukkig is er volop keuze en zijn er verschillende opties bij de keuze van smartphonehoesjes. Welke dat zijn, lees je hieronder.

Het kwetsbare deel bij een iPhone is het scherm

Een groot deel van de iPhone 12 Pro smartphone bestaat uit het beeldscherm, wat tegelijkertijd ook het meest kwetsbare deel van de telefoon is en het makkelijkste kan beschadigen. Natuurlijk wil je dat het mooi en krasvrij blijft. Een iPhone 12 Pro hoesje kan dan uitkomst bieden. Met een stevige case om je nieuwe telefoon kun je er vanuit gaan dat het toestel langer meegaat en ook een val zal overleven. Zo voorkomt een iPhone 12 Pro case kras- en stootschade, maar blijven ook water, vuil en stof op afstand. Niet alleen de levensduur wordt hierdoor verlengt, maar het kijken van filmpjes en foto’s wordt ook een stuk leuker met een beeldscherm dat er nog net zo goed uitziet als op de dag dat die uit de doos kwam. Kortom, een iPhone 12 Pro hoesje is absoluut noodzakelijk voor iedere Apple liefhebber.

Gelcase of hardcase hoesjes

Voor de iPhone 12 Pro zijn er tal van verschillende hoesjes verkrijgbaar. Wanneer je graag het gebruiksgemak optimaal wil houden dan is een gel case of hard case een goede optie en misschien wel de enige, optie. Hierbij blijft het scherm van de telefoon namelijk helemaal zichtbaar, waardoor je hem direct kunt gebruiken als je hem tevoorschijn haalt.

Eigen en uniek uiterlijk

We weten inmiddels dat een iPhone 12 Pro hoesje je smartphone optimaal beschermt, maar dit is zeker niet het enige. Er zijn diverse iPhone 12 Pro hoesjes, met allemaal een eigen en uniek uiterlijk, waardoor er voor iedereen wel een ontwerp of design bij zit. Zelfs op de laatste dames winter trends kan worden ingespeeld. Hierdoor ontstaat er dus veel keuze, maar dat maakt het natuurlijk niet per se makkelijker. Let tijdens de zoektocht naar de perfecte case op het design, het materiaal en de functies. 

Heel je telefoon beschermen

Met een bookcase of flipcase daarentegen is de telefoon helemaal rondom beschermd. Je hebt dan vaak nog een aantal handige extra functies, zoals opbergvakjes voor pasjes of een uitklapbare standaard waarmee je de smartphone rechtop kan neerzetten, zodat je makkelijker video’s kunt bekijken. Om het touchscreen van de smartphone goed te beschermen raden we je een screenprotector voor de Apple iPhone 12 Pro aan.

Release was vertraagd, maar de productie niet

De iPhone 12 werd tijdens een speciaal Apple-evenement begin november 2020 onthuld. Deze avond stond in het teken van de iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. We kregen daarnaast ook eindelijk de iPhone 12 mini te zien, een kleinere versie van het instapmodel die veelvuldig online in geruchten opdook. Door Covid-19 was de productie vertraagd. Gelukkig duurde dat niet lang en konden degene die wilden, voor het eind van 2020 de nieuwste iPhone kopen… en nu weet je dus ook hoe je die zo lang mogelijk nieuw kunt houden en goed kunt beschermen.