Beauty

Wat zijn dé esthetische trends van 2022?

Doorheen de jaren komen er verschillende esthetische trends aanwaaien. Verkiezen je klanten een strakke huid zonder rimpels of willen ze de littekens van hun acne laten behandelen? Er zijn veel soorten esthetische behandelingen mogelijk voor mensen die hier behoefte aan hebben. De technologie wordt steeds beter en beter en voor ieder kwaaltje, wordt er iets uitgevonden. Maar wat zijn nu de esthetische trends van 2022

Wat zijn esthetische behandelingen?

Esthetische behandelingen van de huid zijn er om je huid zo mooi mogelijk te maken en te behouden. Dit soort behandelingen zijn heel erg populair aan het worden. Met esthetische behandelingen kan je enorm veel aan het lichaam van je klanten doen. Zo kan je bijvoorbeeld een super gedetailleerde huidanalyse maken, de huid verjongen, de huid manueel masseren, het lichaam verstevigen, het lichaam slanker maken en zo heb je nog veel meer behandelingen die jij als schoonheidsspecialiste of dermatoloog bij je kanten kan uitvoeren. 

Welke soorten esthetische apparaten zijn er?

Wil je esthetische apparaten aankopen? Dan raden we je aan om deze bij DEN Esthetics aan te kopen. In het assortiment van DEN Esthetics zijn er verschillende soorten apparaten om de esthetische behandelingen uit te voeren naar de wensen van jouw klanten. We noemen even de apparaten voor je op:

  • Het MoreMe Huidanalysetoestel:

Met dit toestel kan je het volledige gelaat van je klanten analyseren. Hieruit kan je een precieze diagnose stellen waarop je de juiste behandeling kan uitoefenen. In alle drie de huidlagen worden er huidaandoeningen opgespoord die onmogelijk zichtbaar zijn met het blote oog. 

  • Het Radiofrequentietoestel:

Wat steeds populairder wordt en ook echt een trend is in 2022, is je huid laten verjongen. Met dit apparaat kan jij de huid van je klanten verjongen. Dit apparaat heeft een van de beste en nieuwste technologieën waarmee jij tot in de diepste weefsels kan gaan, zonder de gezonde huid aan te raken. Het resultaat? Een egale en langdurig zichtbaar resultaat. 

  • Het EGO toestel:

Dit apparaat geeft een relaxerende massage voor een niet-invasieve gezichts-en lichaamsbehandeling. 

  • De Suprasculpt

Dit apparaat heeft als doel om het lichaam te verstevigen. Het is inspanningsloos en stimuleert de de grootste spieren van het lichaam, daarbij verfijnt het ook het silhouet. De resultaten van de Suprasculpt zijn in 2022 ook zeker een trend! Want iedereen wilt tegenwoordig een prachtige silhouet. 

  • 10THERA

Wil je de huid van je klanten verstrakken, face liften en rimpels verminderen? Dan is dit apparaat écht iets voor in jouw praktijk!

  • GMP afslank machine

Dit is een machine waarmee je het lichaam kan helpen afslanken. Daarnaast helpen de infraroodstralen ervoor dat de stress en spanningen van je patiënten in hun lichaam minder worden.