Beauty

Wat mannen aantrekkelijk vinden: de top 10

wat mannen aantrekkelijk vinden

De man van je dromen scoren is voor veel vrouwen toch wel één van de zaken die belangrijk is in het leven. Om dat effectief te kunnen doen (wie weet heb je zelfs al iemand op het oog!) is het natuurlijk wel zo handig om te weten wat voor hem aantrekkelijk is. Vraag je je al tijden af wat mannen nou net aantrekt in een vrouw? Dan zijn hier 10 dingen waarmee je de bal, zelfs al is er altijd een gezonde dosis subjectiviteit, nooit misslaat.

Een (beetje) sportief lijf

Kijk, we gaan niet flauw doen. Mensen zijn en blijven visuele wezens en mannen zijn dat nog meer dan vrouwen. Natuurlijk vallen ze op een vrouw met een knap en fit lichaam. Dat hoeft nog niet te betekenen dat je je moet gaan afbeulen in de fitness: een beetje sportief is al lang goed genoeg. Voor de rest? Daar zorgt jouw sprankelende persoonlijkheid natuurlijk voor.

Een aanstekelijke glimlach

Een mooie glimlach is altijd een voltreffer. Een vrouw die kan lachen en dat doet zonder rare blikken (hallo rare geluidjes of gele tanden) te krijgen is sexy voor een man. Niet voor niets is je tanden bleken een populaire ingreep. Je tanden bleken hoeft overigens ook echt geen taboe te zijn. Als je niet de vriend bent van de genetica mag je orale hygiëne nog top zijn: lekker wit worden ze nooit.

Een glanzende huid

Een zuivere huid straalt leven en plezier uit. Het toont jong en vruchtbaar en wekt allerlei oerlusten bij de man op.

Lange lokken

Lange en glanzende haarlokken doen net hetzelfde als een glanzende huid. Het signaleert dat je goede genen hebt. Snel maar weer een afspraak bij je kapper boeken dus!

Lange wimpers

Lange wimpers zijn een beautysymbool en zijn dat om een reden. Ze geven je een speciale en wulpse uitstraling. Wie wilt dat nu niet?

Kuiltjes in je rug

Symmetrische kuiltjes in de onderrug worden ook wel eens venuskuiltjes genoemd. Goed nieuws als je ze hebt: mannen vallen er bij bosjes voor!

Overdrijf niet met de make-up

Al te veel vrouwen dragen te veel make-up om hun onzekerheden te verbergen. Nochtans is het geweten dat de meeste mannen net vallen op een natuurlijke look. Hou je visuele kunsten dus naturel of op zijn minst binnen de perken dames.

Een positieve houding

Niets is minder aantrekkelijk dan een negatieve houding. Aan de andere kant van het spectrum valt iedereen voor een positieve uitstraling. Van het leven genieten? Sexyer kan je echt niet zijn.

Een eigen leven hebben

Een couch potato die vooral haar vriend op eender welk moment bij zich wilt? Daar lopen mannen een 100 meter sprint voor weg. Een eigen sociale leven hebben? Sexy!

Betrouwbaar zijn

Iedere vrouw zoekt een man die ze kan vertrouwen. Het werkt echter ook andersom. Ook mannen zijn op zoek naar een vrouw die hij kan vertrouwen. En is daar niet elke relatie op gebaseerd?