Gewicht

Waarom een dieet op deze manier veel meer kans van slagen heeft

Heb jij zo onderhand bijna elk soort dieet al geprobeerd en ben je dat eeuwige gejojo helemaal zat? Grote kans dat dit met één heel belangrijk gegeven te maken heeft. Wij vertellen je hoe je de kans van slagen aanzienlijk vergroot. 

Gebrek aan begeleiding 

Bij veel diëten en afvalmethodes gebeurt het vaak dat je in relatief korte tijd veel afvalt, maar daarna net zo snel weer aankomt. Beter bekend als ‘jojoën’. Dit is niet alleen erg slecht voor je lichaam, maar ook nog eens ontzettend frustrerend, vermoeiend én kostbaar. Aan de andere kant kan het ook juist het geval zijn dat het afvallen helemaal niet echt opschiet en dat je maar niet begrijpt waar dit aan ligt. In beide gevallen heeft dit vaak voor een groot gedeelte met één bepaalde factor te maken: begeleiding. Of beter gezegd: het gebrek aan begeleiding. 

De maaltijden van Prodimed

Bij de dieetmethode van BMI24 gaat dat echter net even anders. Dit voedings- en gezondheidsplatform biedt namelijk niet alleen gezonde maaltijden van hun partner Prodimed aan, maar ook nog eens continue professionele en persoonlijke begeleiding. 

Door middel van een persoonlijke plan en bijpassende maaltijden van Prodimed zorgt BMI24 ervoor dat je makkelijker naar een gezond gewicht toewerkt. En… misschien nog wel belangrijker: dat je ook op dit gewicht blijft. 

Verwacht overigens niet dat je in één week gelijk al gelijk tientallen kilo’s afvalt, maar zoals we hierboven al uitlegden moet je dit ook eigenlijk niet willen. BMI24 is daarom ook geen crashdieet, maar wél een dieet waarmee je door middel van hoogwaardige eiwitrijke en koolhydraatarme maaltijden op een gezonde, lekkere en gecontroleerde manier gewicht verliest. 

Gratis online begeleiding 

Omdat je het Prodimed dieet onder één-op-één begeleiding van een vaste gediplomeerde diëtist volgt, sta je er in feite nooit alleen voor. En juist dat is zo belangrijk tijdens een dieet. Samen met je begeleider stel je jouw eigen gepersonaliseerde plan op en voer je die onder begeleiding uit. En heb je je streefgewicht behaald? Ook dan blijft jouw persoonlijke diëtist gewoon beschikbaar voor vragen, tips en ondersteuning. Op die manier is de kans op een terugval minimaal, omdat je direct aan de bel kunt trekken zodra je vastloopt of wanneer het mis dreigt te gaan. En het leukste van dit alles? BMI24 biedt deze begeleiding momenteel gratis aan!