Beauty

Verzorging van voeten en handen

pedicure manicure

Wie mooi voor de dag wil komen, denkt aan alle details. Natuurlijk verzorg je je haar, je tanden, je huid en ben je bezig met je kleding, maar onze handen en voeten worden vaak vergeten. Gek eigenlijk, want onze handen en voeten zijn belangrijke onderdelen van ons lichaam, die we de aandacht zouden moeten geven, die ze verdienen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn!

Nagelsalon

Veel mensen denken bij het horen van het woord nagelsalon direct aan nagels in allerlei overdreven en hippe kleurtjes. Toch hoef je het helemaal niet gek te maken als je een nagelsalon bezoekt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kun je bij een nagelsalon bijvoorbeeld ook terecht voor verzorgende behandelingen, zoals

manicures en handmassages. Natuurlijk kun je je bezoek, indien gewenst, afsluiten met een mooie kleur op je nagels, maar je kunt het ook gewoon lekker simpel en naturel houden en kiezen voor een French manicure.

Wat kost een behandeling?

De kosten van een behandeling in de nagelsalon lopen uiteen. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Ga je voor een manicure en een lak op je nagels? Dan ben je gemiddeld zo’n 20 tot 40 euro kwijt. Een uitgebreidere behandeling van een uur kost je ongeveer 50 euro.

Pedicure

Waar onze handen nog vaak zichtbaar zijn, waardoor we er toch nog weleens aan worden herinnerd dat we ze goed moeten verzorgen, zijn onze voeten veel minder zichtbaar. Toch zijn je voeten erg belangrijk en het is daarom een goede zaak om ze zo nu en dan onder handen te laten nemen door een pedicure. Een pedicure verzorgt je voeten; een pedicure verhelpt overtollig eelt, ingegroeide nagels, likdoorns en kan zelfs helpen bij het verhelpen van schimmelnagels. Veel mensen schamen zich voor hun voeten, maar dat is helemaal niet nodig. Een pedicure tijdens zijn carrière al van alles gezien, dus ze zullen niet snel ergens van opkijken. Door af en toe een verzorgende behandeling te ondergaan, en naar wens af te sluiten met een leuke kleur op de teennagels, kun jij weer met blote voeten in je slippers de straat op!

Wat kost een behandeling?

Een verzorgende behandeling bij de pedicure begint vanaf ongeveer 25 of 30 euro. Uiteraard wordt het duurder als je een uitgebreidere behandeling kiest, waardoor het bedrag op kan lopen tot 50 tot 70 euro.