Overig

Verwen je voeten met custom made slippers

Je voeten mogen ook wel eens frisse lucht en zon voelen. Je hebt verschillende schoenen in huis en niet alle exemplaren zijn dicht of zitten strak om je voeten. In je vrije tijd loop je graag rond op blote voeten, sokken, pantoffels of slippers. Hoe lekker dit ook is, na een tijdje merk je wel dat je veel minder steun ervaart dan met goede sneakers of nette schoenen. Wat doe je dan? Je comfortabele pantoffels en slippers toch weer inruilen voor dichte schoenen? Of doorbijten en genieten van het vrije gevoel dat slippers je kunnen geven? Waarom niet allebei? Met custom made slippers krijg je het beste van twee werelden.

Het nadeel van reguliere slippers

Teenslippers, badslippers of pantoffels, ze zitten zo heerlijk en geven je voeten zoveel vrijheid. Daar zit vaak ook het nadeel. Op het gebied van ondersteuning en draagcomfort scoren deze makkelijke schoenen niet bepaald hoog. In de meeste omstandigheden heb je daar geen last van. Echter, als je op vakantie op teenslippers uren door het centrum van een badplaats slentert, dan ga je het wel degelijk merken. Ook als je van nature snel last hebt van je gewrichten, dan mis je al snel de ondersteuning van echt goede schoenen. Gelukkig is hier iets aan te doen. Custom made slippers geven je vrijheid, maar door hun zeer goede ondersteuning geven ze je ook de ondersteuning die je voeten nodig hebben.

Custom made slippers zijn een weldaad voor je voeten

Custom made slippers met jouw voet als mal, mooier kan bijna niet. Als de zolen van je slippers precies zo gemaakt zijn dat ze jouw voeten perfect ondersteunen, ga je tijdens het lopen, wandelen en winkelen alleen maar draagcomfort voelen. Je voeten zijn volledig ondersteund, maar voelen zo fris en vrij aan als je tijdens je vrije tijd wilt. Dit kan alleen als je de tijd en moeite neemt om een afspraak te maken met een van de partners van Fits Footwear. Je vindt ze overal, door het hele land.

Hoe krijg je de beste custom made slippers?

Het netwerk van specialisten maakt een 3D-beeld van je voeten. Dit wordt door Fits Footwear omgezet in een mal voor de zolen van je custom made slippers of andere schoenen uit ons assortiment. Zo ben je verzekerd van schoenen die ook echt bij je voeten passen en voel je je heerlijk actief en uitgerust, terwijl mensen op teenslippers al ongemak beginnen te voelen. Neem eens een kijkje in het assortiment en kies een paar nieuwe slippers uit. Maak dan een afspraak om je voeten op te meten. Binnenkort loop je rond op custom made slippers en wil je niet anders meer.