Beauty Fashion

Verschillende toepassingen van kokosolie in het haar

kokosolie in haar

Kokosolie is een veelzijdig product, die niet alleen in de voedingsindustrie steeds populairder wordt, maar ook als schoonheidsproducten populariteit wint. Je kunt kokosolie gebruiken voor in het haar. Hoe je kokosolie kunt gebruiken voor het haar? Daar vertellen je hieronder meer over.

Kokosolie haar

Kokosolie kun je gebruiken als antifrizz serum. Gebruik daarvoor een kleine hoeveelheid kokosolie. Verdeel deze over je haar, een klein beetje is genoeg! Kokosolie in haar, kun je ook als haarmasker gebruiken. Voor een haarmasker verdeel je kokosolie en avocado-olie. In dezelfde hoeveelheid, dus wanneer je 1 eetlepel avocado-olie gebruikt meng je deze met 1 eetlepel kokosolie, deze hoeveelheid is geschikt voor kort haar. Bij langer haar kun je er 1,5 eetlepel van maken. Mocht de kokosolie niet vloeibaar zijn, dan kun je deze eerst smelten. Laat de kokosolie afkoelen voordat je deze met de avocado-olie vermengt. Kokosolie voor het haar, is goed!

Kokosolie voor het haar

Kokosolie in het haar, vooral in de puntjes doen voor je gaat slapen. Laat de kokosolie in haar goed intrekken. De volgende ochtend kun je het bij het douchen eruit wassen. Bovendien kan kokosolie in haar, ervoor zorgen dat je hoofdhuid roosvrij wordt. Kokosolie, is een weelde voor je haar en heeft beschermende eigenschappen. Wanneer je kokosolie haar laat verzorgen, dan zorgt het voor een goede conditie van je haar. Gebruik kokosolie als haar-conditioner en je zult het effect ervan persoonlijk ervaren.

Kokosolie haar styling

Kokosolie laat dof haar weer glanzen. Daarnaast verzorgt het je haar tot diep in de wortels op een natuurlijke manier. Gebruik wel koud geperste kokosolie en onbehandeld. Deze kun je kopen bij natuurwinkels. Ongebleekte, onbehandelde en koud geperste kokosolie is van een zodanig belang, doordat de kwaliteit van kokosolie invloed heeft op het resultaat van de behandeling. Dit komt omdat de vitamine, mineralen en andere voedingswaarden bewaard zijn gebleven in de kokosolie. Een pluspunt van kokosolie, is dat het van zichzelf een heerlijke geur heeft. Wil je gezond haar op natuurlijke manier, gebruik dan kokosolie van de beste kwaliteit. Je haar wordt zacht en ziet er perfect uit. Kokosolie biedt beschermen voor je haar tijdens het wassen, zonnen en stylen. Je kunt kokosolie een uur voor je het haar gaat wassen in laten trekken, na het wassen kun je een kleine hoeveelheid kokosolie door je haar kammen. Je kunt je hoofdhuid er flink mee inwrijven voor het slapengaan.

Je kunt kokosolie voor het haar gebruiken als:

  • haar conditioner
  • haarmasker
  • haar beschermer
  • vochtinbrengend middel