Fashion

Trend: deze retro sneakers zijn weer helemaal terug!

sneakertrend retro sneakers

Wat vroeger hip was, keert op zijn tijd terug. Tegenwoordig zijn retro sneakers helemaal hip. Veel bekende schoenenmerken kiezen er dan ook voor om oudere sneakers modellen terug te laten keren in hun nieuwe collecties. Dit jaar zijn er een aantal retro sneakers razendpopulair. Lees hieronder welke populaire schoenenmerken weer retro modellen in hun collectie hebben.

Vans Old Skool

Je kent dit model schoen vast nog wel van vroeger. Tegenwoordig zie je dit model steeds vaker voorbij komen in het straatbeeld en op social media. De Vans Old Skool sneakers zijn helemaal hip. Deze retro sneaker van het schoenenmerk Vans staat bekend om het hoge comfort en is op meters afstand te herkennen aan de herkenbare streep.

Converse All Stars

Vroeger waren deze sportschoenen enkel en alleen bedoeld om te dragen tijdens het sporten. Niemand had toen verwacht dat we tegenwoordig deze sportieve schoenen naar bijna elke gelegenheid dragen. Een van de meest populaire retro sneakers van Converse zijn de All Stars high-top. Deze klassieke canvas sneakers zijn iconisch en passen dan ook perfect in deze sneakertrend.

Adidas

Het schoenenmerk Adidas is één van de meest bekende sneakermerken. In de schoenencollectie van dit merk vind je dan ook meerdere retro modellen die op dit moment helemaal hot zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Originals Continental 80 en de Falcon. Toch vinden wij de Adidas Stan Smith sneakers absoluut de meest iconische model uit de historie van Adidas. 

Fila

Een ander merk dat bekend staat om de vintage sneakers in hun huidige schoenencollectie is Fila. Dit merk staat bekend om de sneakers met een retro look en met opvallende kleurencombinaties. Alle kleuren kunnen met elkaar gecombineerd worden. De modellen van Fila zijn lekker oldskool, maar toch ook weer helemaal van nu. De Fila Disruptor Li sneakers zijn absoluut onze favoriet.