Overig Tips

Top 5 beste zonnebrandcrèmes van 2021

Top 5 beste zonnebrandcrèmes van 2021

De lente is dan eindelijk begonnen! Er leek maar geen einde aan de winter te komen en het begin van deze lente was eerder een herfst te noemen. Doordat het pas zo laat lekker weer werd, met veel zon, is onze huid eigenlijk niet klaar voor die sterke zon. Normaal gesproken went deze huid namelijk al vanaf april aan de stralen van de zon, maar nu zijn we van niets naar tropisch gegaan. Hierdoor moeten we onze huid extra goed beschermen, en dat doe je natuurlijk met zonnebrandcrème. Daar zitten echter nogal wat verschillen in, dus vandaar dat wij je onze top 5 beste zonnebrandcrèmes van 2021 geven.

Gebruik minimaal factor 50

Het beste kun je je deze lente insmeren met een hoge factor omdat onze huis de zon nog niet gewend is, het liefst factor 50. Vaak smeren mensen zich pas in als ze al in de zon zitten. Doe dit echter altijd een half uur van te voren. Op die manier is de beschermende factor in de huid gekropen en doet deze zijn werk. Je moet dit daarna elke 2 uur herhalen om je huid echt goed te kunnen beschermen. Of je trouwens kinderen insmeert met kindercrème of normale zonnebrand, maakt trouwens niet uit. Bescherming van de huid is het enige nut van zonnebrand, hier dan ook onze top 5 beste zonnebrandcrèmes van 2021!

Top 5 beste zonnebrandcrèmes van 2021

Nummer 1 in onze top 5 beste zonnebrandcrèmes van 2021: Biodermal Zonnebrand

Biodermal Zonnebrand komt in een spray fles waardoor je het gelijkmatig over je lichaam kunt verdelen. Met de factor 30 loop je niet het risico om te verbranden. Het is belangrijk je huid goed te beschermen. Je kunt beter gelijkmatig bruin worden dan je huid beschadigen. De zonnebrand is niet vet of plakkerig en trekt gelijk in de huid zodat je de rest van de dag beschermd bent. Hij is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Ga je zwemmen? Geen probleem. Het gaat namelijk om waterproof zonnebrand waardoor je veilig bent, ook na een frisse duik. De crème is dermatologisch getest en parfumvrij om irritaties te voorkomen. Kortom, een makkelijk smerende crème die je huid soepel en gehydrateerd houdt in de zon zonder dat je het risico loopt om te verbranden!

La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand

Het is belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen de zon, en het liefst om de twee uur bij te smeren. Deze gezichtmist met hoge SPF50 komt hierbij mooi van pas. Gedurende de dag spray je het over je gezicht, zonder dat eventuele make-up daarbij uitloopt. – Zonnebrandmist voor dagelijks gebruik; – Geschikt voor elk huidtype, waaronder een gevoelige huid; – Beschermt tegen schade aan de huid door UVA- en UVB-stralen (breed spectrum en fotostabiel) met factor SPF50; – Verrijkt met kalmerend en antioxiderend thermaal water dat ook vrije radicalen (door UV-straling en luchtvervuiling) kan helpen neutraliseren; – Hypoallergeen. Gebruikersbeleving gezichtsmist SPF 50 voor een gevoelige huid Heerlijk frisse nevel, die snel wordt geabsorbeerd door de huid. Deze SPF gezichtsmist droogt mat op, met een onzichtbare finish. Voorzien van een lichte parfumgeur. 

Garnier Ambre Solaire Dry Protect Spray

Deze zonnebrand is door de Consumentenbond als beste getest. Er zit geen alcohol in waardoor je huid niet gaat uitdrogen. Deze crème voedt je huid juist. Je huid wordt er lekker soepel van. Voorkom huidproblemen en zorg goed voor jezelf met deze zonnebrand. Met een factor 50 ben je ervan verzekerd dat je niet verbrandt. Bovendien komt hij in een voordeelverpakking zodat je zeker voor de hele zomer genoeg zonnebrandcrème hebt. Voor het hele gezin welteverstaan. Als kers op de taart ruikt deze crème heerlijk waardoor je gelijk een vakantiegevoel krijgt! Niet voor niets staat deze crème in onze top 5 van beste zonnebrandcrèmes van 2021!

Vision Every Day Sun Protection

Deze zonnebrand trekt snel in de huid. Je voorkomt beschadigingen van de huid en dat je verbrandt. Het is begrijpelijk dat je een lekker kleurtje wilt opdoen in de zon. Echter, verbranden is zeer slecht voor je huid en bovendien voor je gezondheid. Met deze crème voorkom je dat dit gebeurt. De crème is waterbestendig dus je kunt er gerust mee gaan zwemmen. Het biedt bescherming voor het hele gezin. Het gaat om een compacte tube die je makkelijk mee kunt nemen in je tas. 15 minuten voordat je in de zon gaat breng je hem aan en na even wachten is hij helemaal in de huid getrokken zonder een vettige laag achter te laten. Het gaat om een parfumvrije zonnebrand waardoor hij ook voor de gevoelige huid te gebruiken is. Hij smeert zo lekker weg dat je snel geneigd bent om nog een keer te smeren. Wij zijn fan!