Beauty

Toe aan een opfrisbeurt in het gezicht? Marco van Coevorden is your man! 

opfrisbeurt in het gezicht

Van groefjes rondom de ogen, wallen die niet weg willen trekken tot lachrimpels… voor veel verschillende ‘kwaaltjes’ gaan mensen toch graag naar een specialist om op cosmetische wijze iets te laten veranderen aan het uiterlijk. Natuurlijk helemaal niks mis mee; iedereen moet lekker doen waar je je goed bij voelt, zolang je de behandelingen maar wel bij een gerenommeerde arts laat uitvoeren! Wanneer je bij de eerste de beste arts langs gaat, kan het namelijk maar zo zijn dat het niet goed uitpakt. Op zoek naar één van de beste specialisten van het land? Dan moet je bij Marco van Coevorden zijn; specialist op het gebied van dermatologie en met een gemiddelde van 8.4 op reviews is deze ervaren heer dé man waar jij moet zijn voor behandelingen in het gezicht! Lees snel met ons mee waarom. 

Specialist

Met verscheidene studies en behaalde papiertjes achter de rug, kan Marco van Coevorden gerust een specialist genoemd worden. Gestart met de studie Geneeskunde aan de Universiteit van Groningen, kan Marco heel wat streepjes achter zijn naam zetten; gespecialiseerd in de huid, en gepromoveerd op het gebied van handeczeem. Eén ding is zeker; bij Marco ben je aan het juiste adres voor alles wat met de huid te maken heeft! 

Verschillende behandelingen

Waarvoor je ook een cosmetische behandeling wil laten uitvoeren, bij Marco sta je voor de keuze wat betreft verschillende behandelingen. Dat is dan ook waarom velen de praktijk van Marco aanbevelen aan anderen; je bent niet genoodzaakt standaard voor (bijvoorbeeld) botox te kiezen. Hoewel botox uiteraard tot het keuzepakket van Marco behoort, staan ook de behandelingen ‘miraDry’, ‘profhilo en ‘belotero revive’ in de lijst van mogelijke behandelingen. Weet je niet zeker welke behandeling het best bij jou zou passen? Bij Marco kan je een gratis en dus vrijblijvend consult aanvragen; nog meer redenen om voor deze praktijk te kiezen! 

Ervaringen van anderen

Natuurlijk neem je niet direct alles voor waarheid aan wat wij zeggen, en soms is het maar verstandig ook dat je het lezen van één blog niet als leidraad ziet. Gelukkig kun je je goed zelf inlezen; er staan veel verschillende reviews van mensen online die bij Marco van Coevorden zijn geweest. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Marco van Coevorden, of google naar reviews van anderen! Je zult snel zien dat de reacties lovend zijn; waar wacht je nog op?!