Tips

Tips voor een cadeau voor een vriendin

cadeau voor een vriendin

Is een vriendin binnenkort jarig, maar weet je niet wat je moet geven? Lees dan snel verder. Na het lezen van dit artikel heb je inspiratie op gedaan voor een leuk cadeau.

Sieraden

Als je sieraden cadeau wilt geven moet je jouw vriendin echt goed kennen. Een mooi sieraad is een leuk persoonlijk cadeau, maar alleen als dit past bij de smaak van je vriendin. Koop dus niet zomaar iets, maar zoek eerst uit wat je vriendin mooi vindt. Zorg er ook voor dat je de goede maat weet. Vooral bij het geven van een ring is dit erg belangrijk. Een ketting of armband kan je meestal nog laten inkorten. Vind je het uitkiezen erg lastig? Dan is een cadeaubon voor sieraden ook een optie.

Uitje

Met het geven van een uitje geef je een ervaring cadeau. Hieronder lees je een aantal leuke uitjes om cadeau te geven.

 • Escaperoom
  Tegenwoordig heb je keuze uit veel soorten escaperooms. In elke stad is er wel een escaperoom om te bezoeken.
 • Bioscoop
  Hier kan je makkelijk een cadeaubon voor kopen. 
 • Workshop
  Houdt je vriendin van nieuwe dingen leren? Geef dan een workshop cadeau. Denk hierbij aan een workshop koken, sport workshop of een workshop chocolade maken. 
 • Weekendje weg
  Met het geven van een weekendje weg verwen je niet alleen je vriendin, maar ook jezelf. Ook hiervoor zijn er diverse cadeaubonnen te koop. Zo kan je vriendin zelf de bestemming uitkiezen.
 • Museum
  Dit is vooral een leuk cadeau voor cultuur- en geschiedenisliefhebbers. Is je vriendin helemaal gek van musea? Geef dan een museumkaart cadeau!

Etentje

Nu de horeca weer helemaal open is kan je een etentje cadeau geven. Waar uiteten gaan vroeger heel normaal was is het nu iets bijzonders. Je kunt je vriendin laten kiezen of zelf een restaurant uitkiezen. Ga eens naar een restaurant waar jullie nog nooit zijn geweest dan steeds naar hetzelfde restaurant. Een etentje is ook leuk om te combineren met een bezoek aan de bioscoop. Heb je niet te veel te besteden? Dan kan je via verschillende websites korting scoren voor een restaurant, zoals via Groupon, Social Deal, The Fork of het Het Laatste Tafeltje.

Twijfel je toch nog te veel over wat je wilt geven? Laat je vriendin dan zelf kiezen. Dan weet je zeker dat ze blij zal zijn. Wil je jouw vriendin echt verwennen? Geef dan een sieraad tijdens een uitje of diner.