Beauty

Tips om er feestelijk uit te zien deze kerst

kerst outfit

Weet je niet zeker wat je aan moet trekken deze Kerst? Het is natuurlijk te gek om je helemaal op te doffen, vooral als je zo gauw het koud wordt de hele tijd in loungewear of sweats rondloopt. Zo kun je niet alleen zelfverzekerder zijn, maar ook optimaal genieten van de feestdagen. Voor je haar koop je misschien krullen gel of iets anders om er speciaal uit te zien en voor je kleding moet je hetzelfde doen!

Kerst is de perfecte tijd van het jaar om glitters te dragen en zo glamoureus te zijn als je wilt zonder je daarvoor te moeten schamen. Er zijn verschillende manieren om je deze kerst leuk te kleden en modieus te zijn. Hier zijn enkele tips om je feestelijke look dit jaar op te fleuren.

Plan je outfit

Door van tevoren je outfit te bepalen, bespaar je tijd op de dag zelf. Kerstochtend is er genoeg om aan te denken, dus probeer je outfit van tevoren uit te zoeken om je stressniveau te verminderen. Als je niet één outfit kunt kiezen, kies er dan twee! Misschien iets meer chic voor de eerste helft van de dag en voor foto’s (of virtuele ontmoetingsplaatsen) en daarna iets anders om te loungen na je maaltijd wanneer jij en je gezin tot rust komen. Zorg ook dat je de juiste verzorgingsproducten in huis hebt, zoals CG co wash, zodat daar ook geen stress over is.

Houd er rekening mee dat wat je kiest om te dragen de dagelijkse activiteiten niet mag hinderen, dus als je op de grond gaat spelen omdat je kinderen nog klein zijn, is het misschien niet handig om een ​​rok te dragen. Of als je de hele dag aan het koken bent, is zijde misschien niet de beste keuze, omdat je olie of voedsel op je kunt krijgen dat vlekken kan veroorzaken.

Speel met kleuren, patronen en texturen

Een monochrome outfit van wit en neutraal is chic en kan passen bij het winterwonderland. Als je je echter niet op je gemak voelt met deze kleur, maar het wel eens wilt proberen, dan is ons advies om een ​​leuke accessoire of textuur element aan je outfit toe te voegen om te voorkomen dat het saai aanvoelt. Probeer geborduurde stoffen die er, gemengd, altijd erg elegant uitzien.

Nep bont

Faux fur items zijn on trend deze winter. Dit materiaal is goedkoper dan echt bont, maar wel even elegant en diervriendelijk. Ook accessoires met imitatiebont zijn een leuke manier om een ​​winterse outfit aan te kleden of gezelliger te maken. Onze keuze zou een prachtig paar donzige laarsjes zijn om je voeten lekker warm te houden en ervoor te zorgen dat je de hele dag comfortabel zit, aangezien je waarschijnlijk een groot deel van de dag binnen zult zijn. 

Kasjmier

Aangezien je misschien niet ver reist om Kerst te vieren, is een bijpassende kasjmier set een luxe keuze die alle festiviteiten thuis naar een hoger niveau zal tillen. Het is zeker een investeringsstuk, maar gaat jaren mee. Als kasjmier niets voor jou is, zijn er tal van andere zachte materialen om uit te kiezen. Het hebben van een bijpassende set zal je helpen om je winters en klaar voor de Kerst te voelen. Of je er nu voor kiest om dit de hele dag te dragen of deze na je maaltijd aan te trekken, je voelt je heerlijk in deze outfit.