Beauty Fashion

Subtiele zaken die je look af maken

je look afmaken

Een leuke jurk, een mooie handtas en hoge hakken. We zijn er allemaal dol op en houden ons er graag mee bezig. Ook een regelmatig bezoek aan de kapper en goed make-upje kunnen we waarderen. Allemaal zaken die we doen omdat we ons er goed bij voelen én het ons een goede look geeft. Toch zijn er ook nog kleine, subtiele dingen die ervoor zorgen dat een look helemaal af is. We kennen ze namelijk allemaal wel, die vrouwen die werkelijk tot in de puntjes verzorgd zijn. Denk aan een stijlvolle Française of Italiaanse. Zij hebben deze kunst tot in de puntjes begrepen. Hoe ook jij dit creëert? Wij geven je de tips. 

De perfecte hand

Verzorgde handen zijn echt een must bij de perfect verzorgde vrouw. Van mooie gellak nagels, tot een knoeperd van een ring. Een subtiel armbandje en goede handcrème maken het geheel af. Handen zijn vandaag de dag namelijk meer zichtbaar dan ooit. Dit komt door het gebruik van de mobiele telefoon, zodra we deze tevoorschijn toveren zijn onze handen en vingers meteen zichtbaar. Daarom ook meteen een bonustip; mooie telefoon accessoires! Wanneer je hoesje matchend is met bijvoorbeeld je tas, ben jij hét toonbeeld van de stijlvolle vrouw. 

Een oude sok?

Wellicht denk je dat niemand ziet welke sokken jij ’s ochtends aantrekt wanneer je besluit voor sneakers in plaats van pump te gaan. Maar niks is minder waar! Zodra jij op een stoel gaat zitten zijn je sokken zichtbaar. Je kunt natuurlijk voor veilig gaan en gewoon een paar zwarte of beige sokken aantrekken. Je kunt ook je sokken gebruiken om een echt statement te maken. Denk aan stijlvolle Burlington sokken bij een zakelijke outfit of juist verrassende Happy Socks bij een informele setting. Wanneer jij aangeeft dat zelfs hierover is nagedacht, adem je stijl en klasse uit. 

Door een andere bril

Mensen die een bril dragen zijn vaak geneigd één keer in de zoveel jaren deze te vervangen. Best zonde, want een bril is een allesbepalend item voor je outfit. Daarom raden wij aan om voor meerdere opties en modellen te gaan. Ook kan je hetzelfde model gebruiken, maar in diverse kleuren. Een bril kan je look namelijk een geheel andere uitstraling geven. Van een meer strenge en zakelijke, naar een outgoing en feestelijke uitstraling! Investeer daarom de volgende keer eens niet in een nieuwe jas of tas, maar in een bril extra. Een item wat veel bepalender is dan je denkt!

Zoals je kunt lezen is échte stijl en klasse af te lezen aan hele andere dingen dan mensen vaak doen vermoeden. Hierin investeren is dan ook een dikke aanrader om écht goed voor de dag te komen. En laten we eerlijk zijn; Het is ook nog eens leuk om je bezig te houden met dit soort zaken. Veel plezier!