Beauty

Onze favoriete betaalbare sieradenmerken op een rijtje

betaalbare sieradenmerken

Meer beauty betekent natuurlijk ook meer sieraden! We zijn er gek op (wie niet) en kunnen er geld aan uit blijven geven. Maar hier ligt dan ook gelijk het probleem: sieraden kunnen behoorlijk prijzig zijn. Dit heeft twee redenen. Enerzijds maken veel sieraden natuurlijk gebruik van kostbare metalen, zoals goud en zilver. Anderzijds betaal je ook vaak voor het merk. Een merk vertegenwoordigt een bepaalde stijl en daar wil je graag mee geassocieerd worden, dus geef je er meer aan uit. Niks mis mee, zo werkt het nou eenmaal. 

Maar om te voorkomen dat onze armen en nek straks volhangen met sieraden maar de koelkast leeg is, is het ook verstandig om te kijken naar slimme koopjes en betaalbare alternatieven. Welke sieraden zijn kwalitatief hoogwaardig en van een mooi merk, maar tegelijkertijd betaalbaar? We zochten het uit en hebben onze favoriete merken op een rijtje gezet. Al deze sieraden zijn te koop bij Starlounge, een online outlet. Hun sieraden zijn altijd in de sale en dus betaalbaar. Of je nou op zoek bent naar een gouden ring of merk horloge, alles is mogelijk. Snel door naar onze favoriete merken!

Ania Haie sieraden

We beginnen niet met de minste: Ania Haie. Dit sieradenmerk opgericht in Londen heeft als doel om hoogwaardige sieraden te produceren voor de modebewuste vrouw. Ze bieden vooral zilveren en gold plated sieraden in een subtiele stijl. Het leuke van hun sieraden is dat je ze gelaagd kunt dragen, of te wel over elkaar heen. Ondanks de hoge kwaliteit is Ania Haie prima te betalen. Een must voor elke vrouw als je het ons vraagt!

Tommy Hilfiger sieraden

Hoe ze het doen dat weten we niet, maar het lukt Tommy Hilfiger elk jaar weer om relevant te blijven. Niet gek voor een merk dat al werd opgericht in 1985. Tommy Hilfiger sieraden kenmerken zich door de klassieke coole Amerikaanse stijl. Een leuke Tommy armband kan prima onder een sweater, maar past ook bij een galajurk. Tommy Hilfiger sieraden zijn over het algemeen iets grover dan Ania Haie sieraden, maar daarentegen gebruiken ze wel meer zachte materialen als leer en katoen. Ze hebben trouwens ook hele toffe horloges voor zowel heren als dames. Wij zijn in ieder geval fan.

Esprit sieraden

Esprit is een beetje de allemans vriend, op een positieve manier. Wat Hema doet voor huishoudelijke artikelen doet Esprit voor kleding en sieraden. Niet enorm uniek en eigenzinnig, maar wel altijd mooi en modern. Esprit is ontzettend veelzijdig en voor elke gelegenheid geschikt. Precies hierom staat Esprit in dit lijstje. Bekijk ook eens de horloges en andere accessoires. 

Drie mooie merken die niet de wereld kosten maar wel kwaliteit bieden en echt leuk zijn om te dragen. Van ketting en armband tot oorbellen en ringen. Hopelijk zit er ook voor jouw iets moois tussen!