Beauty

Om deze redenen is Harry Styles onze droomman

Harry-Styles-droomman

We ontmoetten Harry Styles voor het eerst als lid van de populaire boyband One Direction en we hebben hem nooit meer los kunnen laten. Is het zijn Britse accent? Zijn oogverblindende looks? Harry Styles is zo veel meer dan dat. Wij leggen je haarfijn uit waarom hij onze ultieme droomman is! 

Naast zijn talent, ongelooflijke charme en eigenzinnige look, is Harry Styles ook nog eens rasfeminist en icoon. Dit is waarom we ons hele leven op zoek zullen gaan naar een Harry Styles replica – en voor minder doen we het niet. 

Vanaf het moment dat we hem zagen (en hoorden) in One Direction zijn we smoorverliefd en van zijn looks en liedjes kunnen we maar geen genoeg krijgen. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Harry Styles. Van zijn feministische uitspraken tot zijn iconische fotoshoots – er zijn genoeg redenen om van deze man te houden.

Hij is een uitgesproken feminist

De Britse zanger is opgegroeid met zijn moeder en oudere zus. Daarmee is hij wel bekend met vrouwelijke energie. Stipt op nummer 1 van de redenen waarom we zo’n enorme zwak hebben voor Harry Styles: hij is een échte feminist. Zowel of zijn Instagram als in interviews laat hij regelmatig zijn mening blijken over gelijkheid. Protect this man at all costs! 

Zeg je mode icoon, dan zeg je Harry Styles

Alles, maar dan ook echt álles, wat deze man draagt staat hem goed. Je kunt hem uittekenen in opvallende blousejes, nagellak en andere eigenzinnige kledingkeuzes. Hij volgt niet de fashiontrends, maar zijn hart. Wie denkt dat je als lid van een boyband altijd gelikt voor de dag moet komen, heeft het mis. Zowel in One Direction als in zijn solo carrière steelt Harry Styles de show met zijn eigenzinnige look. 

Hij is echt een familiemens

Ondanks zijn miljoenen gillende fans en rocksterrenleven, staat zijn familie nog altijd op nummer 1. Als hij even geen shows heeft of andere verplichtingen heeft, is hij dan ook vaak aan de zijnde van zijn familie te vinden. Deze man heeft zijn prioriteiten op orde! 

Bescheidenheid siert de mens

Wat is er charmanter dan een bescheiden man? Ondanks zijn geprezen talenten en enorme scala aan fans, lijkt Harry Styles enorm bescheiden en nuchter te zijn gebleven. Fans prijzen hem voor alle aandacht een liefde die hij aan zijn fans geeft, hij is nog nooit beschuldigd van enige arrogant of onaardig gedrag. Hij vindt het zelfs een beetje lastig wanneer mensen hem beroemd noemen, omdat hij dit concept maar onzinnig vindt. Hij is een voorstander van hard werken voor wat hij wil bereiken en houdt er niet van als hij dingen krijgt aangereikt zonder er iets voor te hoeven doen. We like! 

Hij is betrokken bij de LGBTQ+ community

Niet alleen over gelijkheid tussen mannen en vrouwen is Harry heel uitgesproken. Hij vindt het namelijk ook heel belangrijk dat mensen in de LGBTQ+ community zich veilig voelen en gelijkheid genieten. Om die reden zwaait hij regelmatig met de regenboogvlag tijdens zijn concerten en is hij niet verlegen om zich hierover uit te spreken tijdens interviews. Dat noemen wij nou een man! 

Hij heeft een prachtige stem

Dit hoeven we eigenlijk niet meer te zeggen, maar Harry Styles heeft een prachtige stem. Zowel door zijn charmante Britse accent tijdens interviews als zijn meeslepende, diepe zangstem tijdens live concerten kun je rekenen op kippenvel. Toch nog bewijs nodig? Bekijk dan vooral even onderstaand filmpje van zijn deelname aan Carpool Karaoke met James Cordon. Krijg je geen spijt van, beloofd.

We hoeven verder geen woorden meer te verspillen aan onze liefde voor Harry Styles. Deze redenen moeten genoeg zijn om uit te leggen waarom hij onze droomman is en altijd zou blijven. Onze hoop? Waar er één is, moeten er meer zijn. Daarom zetten we onze zoektocht naar een man met al deze kwaliteiten gewoon voort!