Overig

Niks zegt gefeliciteerd beter dan een bos bloemen

Misschien wel een van de lastigste dingen, is het bedenken van een leuk cadeau wanneer iemand jarig is of om iemand te feciliteren met het behalen van een mijlpijl. Het is algemeen bekend dat het beste cadeau dat je iemand kan geven, aandacht is. Helaas zijn we niet altijd in staat om aandacht te geven, in die gevallen volstaat een prachtige bos bloemen ook. Laten we eerlijk zijn, wie vindt het niet leuk om een prachtig boeket te ontvangen?

Wat schrijf je op de kaart?

Wanneer je iemand een bos bloemen geeft, is het natuurlijk wel zo leuk om er een gezellig kaartje bij te doen. Bedenk een mooie en pakkende tekst voor op het kaartje bij de bloemen. Hierdoor weet de ontvanger precies van wie hij of zij het boeket heeft ontvangen en ook waarom. We weten als geen ander hoe lastig het is om een leuke tekst voor op een kaart te bedenken. Daarom hebben wij de top drie van meest gebruikte kaartteksten om iemand te feliciteren op een rijtje gezet:

  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag
  • Proficiat lieverd, ik hou van je
  • Van harte gefeliciteerd en nog een fijne dag toegewenst

Erg creatief zijn wij Nederlanders niet. Probeer een persoonlijke twist te geven aan het bericht op de kaart, zo krijgt de ontvanger het gevoel dat er over nagedacht is.

Bestel gemakkelijk online bloemen

Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit om een bos bloemen te halen, maakt niet uit of het nu voor jezelf is of voor een ander. Er zijn nu partijen te vinden die online diverse boeketten aanbieden. Deze kan jij vervolgens vanaf de bank rustig bekijken en bestellen. Vervolgens ontvang jij het boeket gewoon bij jou thuis! Wil jij iemand anders verrassen met een prachtige bos bloemen? Ook dit kan uiteraard ook. Vul in dit geval het adres van de ontvanger in bij het afleveradres en de aanbieder zorgt dat het boeket hier bezorgd wordt. Natuurlijk is het leuk om iemand met een bos bloemen te verrassen wanneer zij iets te vieren hebben, maar je kunt ook zomaar een bos bloemen bij iemand laten bezorgen. Hiermee laat je iemand weten dat je aan diegene denkt.

Geef je felicitaties door met het juiste boeket

Wanneer je een bos bloemen voor iemand anders besteld, is het belangrijk om goed na te denken over wat de ontvanger mooi vindt. Het zou zonde zijn als de bos bloemen niet in de smaak valt en vervolgens in de prullenbak belandt. Wat ook zonde zou zijn, zijn bloemen die snel kapot gaan. Kijk daarom altijd met een kritisch oog naar de aanbieder. Een voorbeeld van een aanbieder met kwalitatief sterke bloemen is Regiobloemist. Wilt u ook bloemen bestellen in Duitsland voor iemands verjaardag? Bekijk dan eens de Regionsflorist. Herzliche Geburtstagswünsche!