Fashion

Lingerie onder je jurk tijdens de feestdagen

kerstdinner

De perfecte jurk

De feestdagen komen er weer aan. Dit brengt soms evenveel stress met zich mee als dat het plezier oplevert. Eén van de dingen waar vrouwen mee te maken krijgen, is het uitzoeken van een mooie kerstjurk. Misschien heb je hem al gevonden of heb je er één op het oog. De perfecte jurk voor jouw kerstfeest, hij sluit overal mooi aan en je voelt je er goed in. Er is alleen één probleem; wat voor lingerie trek je hier in hemelsnaam onder aan? Je wil natuurlijk wel dat alles op zijn plek blijft zitten, maar misschien heeft jouw jurk een laag uitgesneden rug of is deze strapless. De volgende vraag dient zich aan; Wat draag je onder een jurk?

meerbeauty

Lingerie voor onder je jurk

Er zijn verschillende soorten lingerie, die ontworpen zijn voor dit soort situaties.

De jurk met de lage ruglow back

Draag je tijdens de kerst een jurk met een laag uitgesneden rug? Kies dan voor een ‘low back BH bandje’, deze kun je aan de voorkant sluiten. Ook kun je in deze situatie gaan voor de plak BH’s. Dit zijn enkel cups die je op je borsten kunt plakken. Aan de achterkant zie je dus niks!

Jurk met een diepe decolleté

Ga je deze kerst voor de sexy look? Kies dan voor een mooie decolleté. Ook hieronder kun je mooie lingerie dragen, zoals een push-up BH. Hiermee komt jouw jurk met decolleté nog mooier naar voren. Je kunt er ook voor kiezen om géén BH te dragen. In dit geval kun je de boel op zijn plek houden met speciale tape. Je tepels kun je bedekken met plakkertjes, zodat deze niet door je jurk heen te zien zijn.

Strakke jurk

Is jouw jurk nauwsluitend en laat deze daarmee al jouw vormen goed uitkomen? Het is aan te raden om hieronder naadloze lingerie te dragen. Er zijn naadloze BH’s en slips te vinden, op deze manier draag je toch ondersteunend ondergoed, maar zie je niets door je jurk heen. Je kunt hier ook een body onder dragen. Voordeel is dat die vaak corrigerend werken, waardoor je ook net iets meer kunt eten tijdens de feestdagen.

strapless bhStrapless jurk

Prachtig, maar moeilijk met ondergoed. Vrees niet, want ook hier bestaat gewoon lingerie voor. Zo is er bijvoorbeeld de strapless BH. Op deze manier geniet je de juiste ondersteuning, maar zie je geen bandjes. Ook kun je hier weer voor de plak BH’s gaan!

Doorschijnende jurk

Tot slot heb je nog jurken die doorschijnend zijn. Hierbij is het ook aan te raden om voor het corrigerende ondergoed te gaan, zo hoef je je geen zorgen te maken over wat er precies te zien is. Wil je juist wel wat van je ondergoed laten zien? Draag dan gewoon je favoriete mooie lingerie. Want dat is uiteindelijk waar je je het beste in voelt!