Fashion

Leuke lente hoedjes

Lente! Je kunt weer lekker naar buiten het zonnetje in. Vroeger, aan het begin van de 19e eeuw, wilden dames absoluut niet bruin worden. Als zij gingen wandelen in de zon dan droegen zij mooie lente hoedjes. Ieder seizoen had trouwens een eigen model. De leuke lente hoedjes konden steeds aangepast worden aan de mode van dat jaar door het gebruik van linten, spelden, strikken, kralen en andere versieringen.

Vandaag de dag worden leuke lente houdjes voor vrouwen vooral gedragen als modeaccessoire. Al houden de leuke vrouwen hoedjes natuurlijk ook die felle zonnestralen uit je gezicht. En heb je een bad hair day. Een hoedje biedt uitkomst!
De mooie lente hoedjes zijn in vele leuke kleuren, prints, materialen en modellen verkrijgbaar. Denk aan het vissershoedje of de grote zonnehoed. Je kan een hoed op vele verschillende manieren dragen, van eenvoudig tot stoer of casual. Er is altijd wel een leuk lente hoedje een in de stijl die past bij de rest van je outfit. De leuke lente hoedjes geven een vrouwelijke touch aan je kleding en is een super hip modeaccessoire.

Er zijn verschillende leuke vrouwen hoedjes verkrijgbaar. Hieronder een selectie van leuke lente hoedjes voor vrouwen.

De fedora is een hoed die oorspronkelijk alleen door de heren werd gedragen en vroeger met gangsters werd geassocieerd. Inmiddels kan de fedora niet ontbreken in je gardeobe
Met een mooie zonnebril en het juiste jurkje of broekpak, maakt een fedora je outfit helemaal af.

Bij de boater hat denk je direct aan het water, rondobberen in de haven met een groep vrienden en genieten van het leven. Deze hoed mag gezien worden, en jij ook!

De Yankees cap, ook wel honkbalcap, is helemaal hot! Geen idee wat je aan moet?? Je T-shirtje, jeans en sneakers maak je helemaal af met een Yankees cap. Of je het team nu kent of niet.

Rihanna heeft de Bucket hat weer geintroduceerd. Ideaal als je geen zin hebt om je haar in model te brengem. Voor de ultime 90’s-Look.

De floppy hat is een zomerse hoed met nonchalante uitstraling. De hoed voor de modebewuste vrouw.

Het petje is echt tijdloos. Naar achter, naar voren of opzij het maakt niet uit. Je sraat erdoor of op een kort koppie, het petje staat altijd sportief. Een goed petje geeft iets pittigs en jeugdigs aan je outfit.

En daar is ie dan, de hoed der hoeden: de zonnehoed. De ultieme hoed voor een zomerse dag. Laat die zon maar komen!

Met welke leuke lente houdjes voor vrouwen maak jij je garderobe compleet?