Beauty Haar

Kapsels voor een slanker gezicht

KAPSELS VOOR EEN SLANKER GEZICHT

Wellicht bekend is dat een rechte bobline, of het haar strak naar achteren in een staart, een gezicht optisch boller kan maken. Met make-up is daarin veel te corrigeren als je een slank gezicht wil. Maar met het goed kapsel creëer je makkelijk een slanker gezicht.

Niet strak recht toe recht aan

Kenmerkend voor een bobline zijn rechte lijnen. Als je een kapsel voor een slanker gezicht wil is de remedie; voorkom rechte lijnen. Ga voor de zachtere lijnen, laat het haar in lange lagen knippen. Met weinig werk om het te stylen, en niet expliciet met veel make-up werken, heb je altijd een slank gezicht. Nu zit haar in lagen altijd wat speelser als haar geknipt in rechte lijnen. En dat geeft het effect wat je wil hebben. Doe je het haar vanwege werk en sporten in een knot of staart; maak de knot of staart speels en niet recht. En zo verkrijg je toch nog een kapsel voor een slank gezicht.

kapsel slanker gezicht

Klassieke, dus beproefde, methode

Tachtig jaar geleden droegen de vrouwen hun haar al in een scheiding. Toentertijd hadden zij goed door dat het een slanker gezicht geeft. Wat toen kon, kan nu nog. Nu hangt het af van de val van het haar aan welke kant. Gek genoeg maakt het haar zelf uit aan welke kant de scheiding moet komen. In dezelfde lijn als haar in een scheiding; draag een pony schuin of in een split. Dan heb je zeker een kapsel voor een slanker gezicht.

Tot slot

Lastig is om in het algemeen te schrijven over kapsels voor een slanker gezicht. Welk haartype heb je? Gebruik je regelmatig een stijltang? Bij welke gelegenheden wil je een kapsel voor een slanker gezicht? Maar feit is; het verhaal met voorkomen van rechte lijnen is de foef, houd het speels. En zo is het ook om te draaien; iemand met een tenger gezicht kan juist besluiten om wel voor de rechte lijnen in het kapsel te gaan om een wat voller gezicht te verkrijgen. En zo kan iedereen, zonder te veel werk met stylen en permanente make-up, optisch een wat slanker of voller gezicht verkrijgen middels het goede kapsel.