Fashion

Inspiratie opdoen voor het kopen van een trouwjurk

Een van de mooiste dagen uit je leven verdient extra aandacht

Je huwelijksdag is een van de mooiste dagen uit je leven. En daarom een dag die perfect moet verlopen en waarvoor je best wat mag investeren. Naast een mooi feest, een gezellige feestlocatie en een gave trouwauto, is de kledingstijl een belangrijk aandachtspunt. Welke trouwjurk ga je dragen? Hoe kies je op een slimme manier een trouwjurk van Wedding Wonderland uit? En waarop moet je precies letten als je een trouwjurk wilt kopen? We helpen je een eind op weg met onderstaande adviezen voor de aankoop van een gave jurk voor jouw huwelijksdag. Zodat het een onvergetelijke dag wordt, ook in modieus opzicht!

Kies een geschikte kleur voor jouw jurk

Stralend wit als traditionele kleur voor een trouwjurk is nog steeds het meest populair, maar allang niet meer de norm. Tegenwoordig mag qua kleurgebruik alles als het aankomt op trouwjurken. Zo zien we naast elegante trouwjurken van Wedding Wonderland ook romantische rode trouwjurken, zilverkleurige jurken, roze jurken en witvarianten als cappucino-wit en champagne-wit. Qua kleuren gaan de mest dames nog steeds voor wit of een witvariant, maar er zijn dus meer mogelijkheden, afhankelijk van jouw smaak.

Bepaal hoe open de jurk moet worden

Qua jurken kun je kiezen voor sexy jurken van bijvoorbeeld Ellis Grace met relatief veel inkijk, maar ook voor hoog gesloten trouwjurken. Ook de diepte van de uitsnede aan de achterzijde kan behoorlijk variëren. Wil je veel bloot laten zien van je rug, of juist meer ingetogen overkomen? Factoren die bij deze beslissing een rol spelen zijn natuurlijk jouw eigen smaak, maar voor veel bruiden spelen ook de wensen van de bruidegom in deze beslissing een rol.

Keuze aan merken en prijzen

Afhankelijk van jouw budget en voorkeur voor bruidsmode, kun je kiezen uit diverse topmerken of meer basic merken bruidsjurken en prijsklassen. Bekende en populaire merken bruidsjurken die relatief voordelig zijn, zijn bijvoorbeeld Brinkman, Jessie K en Vintage. In de wat hogere prijssegmenten kun je terecht voor duurdere trouwjurken van topmerken als Elisabeth Grace, Pure en Tres Chic. Maar of je nu een voordelige of juist wat duurdere trouwjurk wilt kopen, het belangrijkste is dat je kiest voor een trouwjurk die aansluit op jouw smaak en waarin je je lekker voelt. Want het belangrijkste is dat je op de mooiste dag van je leven lekker in je vel zit en dat ook uitstraalt. Alvast een hele fijne trouwdag toegewenst!