Beauty

Hoe maak je jouw tanden extra wit?   

Lach je tanden bloot met extra witte tanden

Je kent het vast wel: je poetst je tanden dagelijks. Maar elke keer als je in de spiegel kijkt, zijn ze toch niet zo wit als dat je zou willen. Ook al poets je meerdere keren per dag en verzorg je je gebit goed, je tanden lijken maar niet witter te worden. Gelukkig hebben wij de oplossing om jouw tanden extra wit te maken, zodat jij altijd met een stralend witte lach voor de dag komt.

Een goed gebit is het halve werkwitte tanden

Er zijn verschillende manieren om je tanden witter te maken. Ten eerste is het goed om te weten dat roken en het drinken van koolzuurhoudende dranken en energiedrankjes je gebit kunnen aantasten. Wil je wittere tanden, maar rook je regelmatig of drink je veel van dergelijke drankjes? Dan is het verstandig om hiermee te stoppen of dit met mate te nuttigen. Daarnaast is het handig om met een aantal dingen rekening te houden. Zo is het belangrijk om je tandenborstel of borstelstukje eens in de drie maanden te verwisselen. Ook is het verstandig om regelmatig te flossen en elke dag je tong mee te nemen tijdens het poetsen van je tanden. Dit zorgt voor een frisse adem en het tegengaan van bacteriën. Maar ook het eten van bepaald voedsel zorgt voor wittere tanden. Zo verwijderen noten, rauwe groente en fruit de aanslag op je tanden en zorgt zout ervoor dat tandplak wordt verwijderd. Wil je wittere tanden, dan is het een goed idee om deze manieren in je dagelijkse routine op te nemen.

Je tanden veilig en makkelijk bleken

Naast deze natuurlijke manieren is er nog een manier om je tanden binnen een korte tijd extra wit te maken, namelijk met Crest Whitestrips. Deze strips zijn erg makkelijk in gebruik. Na het poetsen van je tanden met water, plak je de strips op je tanden. Na een half uur verwijder je de strips en is het resultaat direct zichtbaar. Naast het voordeel dat de Crest Whitestrips makkelijk in gebruik zijn, hebben ze nog meer voordelen. Zo zijn de strips tevens betaalbaar en veilig in gebruik. Er zijn verschillende varianten, dus je kunt kiezen welke strips het beste bij jou passen. Natuurlijk is het raadzaam om eerst de handleiding te lezen voordat je de Crest Whitestrips gaat gebruiken.