Beauty Fashion

Hoe kies je de perfecte make up voor een bruiloft?

hoe kies je de perfecte makeup voor een bruiloft

Make up voor een bruiloft

Iedere bruid maar ook gast op een bruiloft wil er uitzien om door een ringetje te halen. Belangrijk is dan ook naast de kleding de make up voor een bruiloft. Het bepalen als bruid wat voor make up je wil dragen op de bruiloft is een belangrijke keuze. De Make up voor bruiloft kan zelf worden gedaan maar ook een professional kan ingehuurd worden. Belangrijk is zowel bij zelf bruiloft make up doen als bij de professional die het voor je doet inspiratie van te voren op te doen. De tips voor de perfecte make up voor een bruiloft zetten wij hier voor je op een rijtje:

De juiste foundation

Elke bruiloft make up begint met het aanbrengen van foundation. Belangrijk is om hiervoor de goede ondertoon van je huid voor te kiezen. Foundations zijn er met een roze, gele of neutrale ondertoon. Daarnaast zijn ze ook in verschillende dekkingen en met verschillende finishes verkrijgbaar. Heb je sproeten en wil je deze laten zien op jouw grote dag? Dan is een lichtere foundation de beste. Voor mensen welke onzuiverheden hebben en graag wat meer dekking willen is de beste keuze een dikkere foundation.

Je gezicht meer vorm geven

Make up voor een bruiloft betekend natuurlijk ook het contouren van het gezicht. Met contouren worden delen van je gezicht donkerder gemaakt en andere delen weer gehighlight. Met contouren kan je de punten van je gezicht extra benadrukken of juist camoufleren. Vind je je neus iets te dik? Door een donkere laag aan te brengen aan de zijkanten lijkt je neus smaller. Extra aandacht aan je jukbeenderen kan je besteden door hier een highlight aan toe te voegen.

Kies de juiste blush

Bij make up voor bruiloft gasten een de bruid hoort ook een mooie blush. Kies hiervoor de juiste kleur. Te donker is niet aan te raden. Ga voor een mooie perzik of roze kleur. Met half ronddraaiende bewegingen breng je de blush het mooiste aan. Een mooi blosje ziet er natuurlijk uit op de foto’s. Pas wel op voor blushes die glitters bevatten. Dit kan juist weer voor een slechte foto zorgen doordat glitters reflecteren.

Benadruk de ogen

Zorg voor mooi geëpileerde wenkbrauwen. Met wat mascara benadruk je je ogen nog meer. Kies voor naturelle tinten wanneer je nooit veel oogschaduw draagt.