Beauty

Het grote geheim om donkere kringen en wallen te verbergen

hoe verberg ik mijn wallen

Wallen: niemand wilt ze maar toch zijn ze er.

Elke vrouw heeft er wel eens last van: wallen. Niemand wilt ze, maar toch zijn ze er soms. Zichtbare wallen kunnen ook bijdragen aan hoe we ons voelen en vaak is dit niet op een positieve manier. Gelukkig leven wij in een tijdperk dat we de wallen verbergen kunnen. De makkelijkste manier is het gebruik maken van make up voor wallen. Je vraagt je misschien af: Hoe verberg ik mijn wallen? Het makkelijkste en meest budgetvriendelijke antwoord: Make up

Conceal don’t feel

Zoals Elsa in de Disney film Frozen zong: ‘Conceal don’t feel’ ga ook jij je wallen concealen zodat je ze niet meer hoeft te zien. Dit doe je met een, ja ja, je raad het vast al, een concealer. Een concealer is een product waarbij je vaak kunt denken als je denkt aan make up voor wallen. Het is de perfecte manier waarmee je wallen verbergen kunt. Het is hiervoor wel belangrijk dat je de juiste kleur uitkiest. Kies altijd een tint uit die 2 tot 3 tinten lichter is dan je eigen tint. Door een lichtere kleur te kiezen licht je de kringen onder je ogen op en zul je merken je ze goed kunt weg camoufleren. Heb je wat heftigere wallen kun je het beste een aantal stappen aan je camoufleer proces toevoegen.

Werk je wallen weg met de ultieme anti wallen routine

Werkt enkel de concealer niet? Geen probleem, dan doen we er een aantal make up items bij om er voor te zorgen dat ook jij je wallen verbergen kunt. Koop naast de concealer in een lichtere kleur dan je huidskleur ook een doosje met rode concealer. Vaak komt dit in een ’tri color’ verpakking (drie kleuren in één: groen, rood en nude). Wanneer je donkere kringen hebt en je deze niet enkel met je huidskleur concealer wegkrijgt is het belangrijk dat je ze eerst wat meer egaliseert. Dit kun je bereiken door de rode kleur uit het doosje te gebruiken. Het zal er in het begin wat raar uit zien, je zult rode in plaats van blauwe kringen onder je ogen hebben. Hoe raar dit ook is, het zal uiteindelijk wel voor een goed eindresultaat zorgen.

Nadat je deze rode concealer hebt gebruikt kun je deze afdekken met (witte) setting powder. Hierdoor trekt de rode kleur goed in en zul je zien dat je donkere wallen al veel minder heftig zijn. Hierover kun je de concealer smeren. Let er op dat je de concealer goed uit blend en goed opbouwt. Je kunt gerust 2 tot 3 laagjes concealer gebruiken om er voor te zorgen dat je het beste effect krijgt. Probeer met deze methode te spelen tot je voor jouw eigen gezicht en wallen door hebt hoe het werkt. Dit is een bewezen methode dus wees echt gerust, ook jij kunt straks voor de dag komen met een stralend gezicht zonder wallen. Toch nog wat moeite met deze make up methode? Op YouTube kun je ook veel filmpjes vinden waarin je stap voor stap deze methode kunt volgen. Veel succes and don’t forget to keep smiling!