Fashion

Helemaal hip: houten fashion accessories

Er is geen enkele wereld die zo snel veranderd als die van de fashion accessoires. Met deze kleine items kan jij je outfit in een handomdraai transformeren. Daarom is het zo leuk om accessoires in verschillende kleuren en stijlen te hebben. Ben je op zoek naar de laatste trends op dit gebied? Ontdek dan de wereld van de houten accessoires. Hout is helemaal hip, vooral wanneer je je outfit ermee aankleedt. Laat je inspireren en ontdek wat je allemaal met hout kunt doen.

Een echte zomerse look

Er is geen enkel seizoen zo geschikt voor houten accessoires als de zomer. Deze items hebben een vrolijke uitstraling en zien er prachtig uit in combinatie met een losse top en wijde broek. Wil je een op en top zomerse look samenstellen? Ga dan voor houten zonnebrillen. De stevige houten frames blijven ontzettend lang mooi en zorgen ervoor dat je opvalt. Je kunt kiezen uit modellen met een lichte kleur, maar diep, donker hout kan ook ontzettend mooi zijn. Zonnebrillen met donkere glazen zijn wat meer ingetogen, terwijl je een echte festivaltrend te pakken hebt wanneer je voor gekleurde glazen gaat.

Een houten horloge voor dames

Horloges staan bekend om hun chique en elegante uitstraling. Vaak zien ze er erg zakelijk uit, al kan je ook opvallen door een model met glinsterende steentjes te dragen. De houten horloges voor dames van Woodiful zien er juist weer erg stoer uit. Dat komt door hun dikke vorm en robuuste schakels. Vooral modellen met een goed zichtbare houtnerf zijn prachtig. Houd je van de moderne look? Ga dan voor een houten horloge van Woodiful met een rechthoekige vorm.

Maak een statement

Heb jij een little black dress of een simpel topje dat wel een opkikker kan gebruiken? Maak dan een statement met een mooie houten ketting. Vooral exemplaren met een grote hanger zorgen ervoor dat een simpele outfit in een opvallend geheel transformeert. je houdt het simpel door voor een ketting met onbewerkt hout te gaan. Houd je juist van kleur? Zoek dan een exemplaar uit dat helemaal is beschilderd! Het is natuurlijk ook mogelijk om een verfijnde ketting uit te zoeken met een subtiele hanger gemaakt van hout.