Make up

Haal het beste in jezelf naar boven met de make-uplook die bij jouw sterrenbeeld past

make-up-sterrenbeeld

Als je een beetje bent zoals wij, lees je graag in jouw sterrenbeeld wat de toekomst voor jou in petto heeft en welke keuzes het beste bij jouw persoonlijkheid passen. Niks mis met een goede raadgever op zijn tijd, toch? Als je toch bezig bent, kun je net zo goed jouw make-uplook erbij betrekken. Lees snel verder als je wil weten welke make-uplook jouw ware zelf het beste naar voren laat komen volgens jouw sterrenbeeld!

Ga je voor glans, donkere oogschaduw of juist naturel? Dit zijn allemaal belangrijke vragen des levens. Als je er zelf niet helemaal uit komt, kan je altijd nog jouw sterrenbeeld om advies vragen. Hieronder beschrijven we welke make-uplook het beste past bij jouw sterrenbeeld!

Tweelingen – Laat je ogen het werk doen 

Laat ons raden: jij bent nieuwsgierig, intelligent en vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen? Zo vind je het waarschijnlijk ook ontzettend leuk om te experimenteren met opvallende make-uplooks. Haal het creatieve in jezelf naar boven door je ogen te laten stralen met opvallende oogschaduw. Probeer nieuwe kleurtjes uit, combineer het met een opvallende eyeliner of breng stralender glitters aan. Zo stelen jouw ogen ongetwijfeld de show, net als jouw sprankelende karakter! 

Ram – Ga voor glans

Volgens jouw sterrenbeeld (en dan moet het wel kloppen!) ben jij avontuurlijk, vastberaden, energiek en zelfverzekerd. Stuk voor stuk krachtige eigenschappen. Ga voor een make-uplook die jouw vuur en passie accentueert. Met gouden highlighter en warme, vloeibare oogschaduw zet jij iedereen in vuur en vlam

Schorpioen – Sexy met zachte randjes

Als Schorpioen ben je erg vastberaden en sterk. Wat niet iedereen ziet, is dat jij ook een hele zachte en gevoelige kant hebt. Beide kanten zijn in ieder geval versterkt door een enorme dosis passie. Breng beide kanten samen met een smudged eyeliner voor een sterke, verleidelijke blik met zachte randjes. Sexy en lief tegelijkertijd, net zoals jij!

Steenbok – Simpel en naturel

Als steenbok ben jij erg gedreven, praktisch, onafhankelijk en hou jij je niet graag bezig met randzaken. Houd daarom je make-uplook simpel, maar accentueer wel jouw beste kenmerken. Kies voor een opvallende lippenstift om jouw volle lippen te accentueren en combineer dit met een likje mascara. Of breng juist een lichte smokey eye aan en kies voor een nude lippenstift. Voor jou geldt de regel: less is more! 

Stier – Houd het klassiek en tijdloos 

Als stier ben jij natuurlijk betrouwbaar, praktisch ingesteld en heb je veel liefde te geven. Vaak geef je de voorkeur aan het bekende over iets ongebruikelijks. Laat dit terugkomen in jouw uitstraling door voor een klassieke make-uplook te kiezen. Denk aan zwarte eyeliner en rode lippenstift. Dat is nooit een misser! 

Maagd – All you need is eyeliner

Als Maagd ben jij georganiseerd, hardwerkend en georganiseerd. Daarom heb jij een make-uplook nodig die uitstraalt dat jij het allemaal op een rijtje hebt. Denk aan een strakke eyeliner gecombineerd met een zachte, natuurlijke gezichtsmake-up. Meer heb je niet nodig, laat jouw prestaties de show stelen! 

Leeuw – Ga voor glamoureus 

Door jouw charismatische, zelfverzekerde en trotse uitstraling ben jij waarschijnlijk een voorbeeld voor velen. Benadruk de leeuwin in jezelf met een glamoureuze make-uplook. Denk aan volle (nep)wimpers, cateyeliner, glanzende lippen en een zachte contour onder jouw wangen. Met deze make-uplook laat jij nog meer nekken verdraaien dan je nu al doet!

Kreeft – Keep it natural

Kreeften zijn empathisch en begaan met andere mensen. Dit maakt jou waarschijnlijk erg geliefd bij jouw omgeving. Complimenteer jouw karakter door dezelfde warmte terug te laten komen in jouw make-uplook. Kies voor zachte en warme kleuren als perzik en hou het vooral naturel. Een warme oogschaduw, likje mascara, perzikkleurige blush en roze liptint is genoeg om jou te laten stralen! 

Weegschaal – Romance on your mind

De verleidelijke Weegschaal gaat natuurlijk voor een make-uplook die deze sensuele kant accentueert. Als Weegschaal ben je charmant, sociaal en doelgericht. Daarmee win jij een heleboel harten. Verzamel ze allemaal met een dieprode lippenstift en volle (nep)wimpers!

Boogschutter – Steel de show met neon

De boogschutter is zo vrijgevochten, avontuurlijk en ambitieus dat geen enkele make-uplook uit den bozen is. Jij volgt geen trends, maar volgt juist je hart! Ga bijvoorbeeld voor een opvallende look met neon eyeliner of oogschaduw. Zo val je ongetwijfeld op tussen alle anderen. Dat doe je waarschijnlijk toch al met jouw sprankelende persoonlijkheid! 

Waterman – Creatief met kleur 

Jij bent erg creatief en laat dit ook graag terugkomen in jouw make-uplook. Je volgt geen trends, maar maakt liever jouw eigen keuzes. Voor de Waterman is het belangrijk dat jouw look een reflectie is van jouw stemming. Kies voor een make-uplook met veel kleur, texturen en vormen!

Vissen – Ga voor zacht en fris

Als een echte Vissen heb jij een sterke intuïtie en ben je zorgzaam en medelevend. Jouw trouwe persoonlijkheid maakt jou een goede vriend en partner. Daarom past een zachte make-uplook het beste bij jou. Kies voor zachte oogschaduw, een warme blush en goudtinten. Wil je jouw look toch nog wat meer kracht bijzetten? Kies dan voor een strakke, dunne eyeliner.

Herken jij je in de make-uplook die past bij jouw sterrenbeeld of ga je steevast voor een hele andere look? Sterrenbeelden zijn natuurlijk niet heilig, dus het is belangrijk dat jij comfortabel bent en je mooi voelt bij jouw favoriete make-uplook. Heb je wel zin om eens te experimenteren? Probeer deze make-uplook dan zeker eens uit en laat je verrassen!