Beauty Make up

Een ooglidcorrectie: de belangrijkste voor- en nadelen op een rij

kosten-voor-een-ooglidcorrectie

Heb je plannen om een ooglidcorrectie herstel te laten uitvoeren, zoals een onderooglidcorrectie? Dan moet je vooraf goed nadenken over de voordelen ooglidcorrectie en de nadelen van dit soort ingrepen. In dit artikel over ooglidcorrectie Nederland, gaan we in op alle voordelen en nadelen van ooglidcorrectie herstel én op de kosten voor een ooglidcorrectie. We zoomen ook in op de situatie van een ooglidcorrectie voor en na en op het risico van een mislukte ooglidcorrectie.

Voordelen ooglidcorrectie

Als je kiest voor professionele ooglidcorrectie Nederland, profiteer je van de grootste voordelen ooglidcorrectie. Een groot voordeel van bijvoorbeeld een onderooglidcorrectie is het feit dat je er na dit soort behandelingen een stuk jonger uitziet. Je hebt weer een jeugdige en frisse look en dat gaan mensen zien! Verder merk je direct dat je minder last hebt van vermoeide ogen, omdat het minder energie kost om je oogleden omhoog te houden. Je gaat je dus niet alleen jeugdiger, maar ook fitter en frisser voelen na een ooglidcorrectie. Dit komt doordat het afhangende vel onder of boven je ogen verwijderd wordt. Een derde pluspunt van een correctie van een of meer oogleden, is het feit dat je geen drukkend gevoel meer op je ogen hebt. En hierdoor verdwijnt vaak ook de hoofdpijn die een gevoel is van afhangende oogleden. Je gaat je dus prettiger en comfortabeler voelen op allerlei vlakken. Nog een voordeel: Je versnelt je make-up routine doordat je het vele werk dat je normaliter aan je ogen hebt nu kunt overslaan 😉

Nadelen van een ooglidcorrectie

Een nadeel van een ooglidaanpassing is dat er altijd kans is op een mislukte ooglidcorrectie. De kans op een mislukte ooglidcorrectie is statistisch gezien gelukkig erg klein. Maar geheel uitsluiten dat de operatie mislukt, is helaas niet mogelijk. Een ander nadeel van ooglidcorrecties is dat je deze meestal zelf moet betalen. Ze zijn doorgaans niet in het basispakket van de meeste verzekeringen opgenomen. Sommige verzekeringen bieden wel een vergoeding, maar die is beperkt. Verder is het resultaat van deze ingrepen niet altijd meteen zichtbaar.

Wat zijn de kosten voor een ooglidcorrectie?

Hoe zit het met de kosten voor een ooglidcorrectie? De kosten voor een ooglidcorrectie vallen veel mensen best mee. Gemiddeld kun je rekenen op een bedrag dat tussen €600 en €1750 euro ligt voor beide ogen. Per oog is dat zo’n €300 tot €900 euro.

Kans op een mislukte onderooglidcorrectie

Hoe zit het met de kans op een mislukte ooglidcorrectie, ofwel: wat is de verwachte situatie na een ooglidcorrectie voor en na? We kunnen je geruststellen, want de kans op een het mislukken van een ooglidcorrectie is erg klein. Dus maak je geen zorgen!