Beauty

Een huidanalysetoestel: een echte luxe in jouw beautysalon

huidanalyse

Vandaag de dag bestaan er talloze tools die de beauty sector snel, efficiënt en innovatief maken. Een toestel dat absoluut niet mag ontbreken aan in jouw beautysalon of welness-centrum is het MoreMe huidanalysetoestel. Dit toestel brengt aan de hand van nieuwe technologieën zoals fluorescentie- en lichttechnologie het gelaat in beeld. In simpele woorden uitgelegd, kan men dus gewoon plaats nemen met het gezicht voor het toestel en na slechts één scanning, wordt het hele gelaat in beeld gebracht. Bovendien stelt het toestel daarna ook een diagnose. Een huidanalysetoestel is dus niet alleen erg innovatief, maar het bespaart je ook veel tijd!

Het brengt de huid en het gelaat in kaart

Dankzij slimme technologie brengt de DJM DBQ3-3 Smart Analyzer het hele gelaat in beeld en duidt het alle onregelmatigheden en onzuiverheden in het gezicht aan. Dat kan gaan van sproetjes, tot rode vlekjes, droge huid, vette delen, verouderingsverschijnselen of andere ongemakken. Na elke analyse krijgt de klant een persoonlijk rapport en wordt er een diagnose gesteld. Nadien worden er ook mogelijke behandelingen voorgesteld en is er de gelegenheid om verschillende behandelingen met elkaar te vergelijken. Een leuk extraatje: deze volledige analyse neemt maar 15 seconden in beslag. Ideaal dus om per klant minder tijd te steken in het stellen van een diagnose en meer tijd te voorzien voor het aanpakken van de onregelmatigheden. 

Wat zijn de verschillende mogelijkheden?

Om niet alleen uit te gaan van een stralende huid maar ook van een gezonde huid is het analysetoestel een echte aanwinst. Voor personen van elk geslacht en van elke leeftijd spoort het verschillende aandoeningen op. Zo kan het bijvoorbeeld detecteren of je last hebt van een droge of vette huid, van acne en puistjes of van een combinatie. Ook wordt jouw huidtint en de huidvlekjes geanalyseerd zodat je exact weet welke crèmes en zonnebescherming men nodig heeft. Ook rimpels, poriën, acne en oppervlakkige bloedvaatjes worden gescand. Tot slot meet het ook de tekenen van een verouderde of beschadigde huid door bijvoorbeeld zonlicht of het gebruik van schadelijke producten. 

Hoe werkt het?

Het MoreMe huidanalyse toestel werkt aan de hand van fluorescentie- en lichttechnologie. Door middel van verschillende lichtstanden worden er 10 verschillende analyses gemaakt. Dat gebeurt op zijn beurt dan weer aan de hand van deze 10 modi: zonlichtmodus, polarisatiemodus, textuur modus, UV modus, Wood’s licht modus, verouderingsmodus, sensitiviteitsmodus, melanine modus, hyperpigmentatiemodus en zwart-wit modus. Bovendien kan je het toestel gebruiken om de vooruitgang en de vordering van de huid van de klant aan te tonen. Per sessie zal jouw klant erg tevreden zijn met het exacte resultaat dat je kan voorleggen met behulp van het eenvoudige toestel!