Beauty

Deze luxe beauty items kun je scoren tijdens Black Friday

luxe beauty items

Het is binnenkort weer tijd voor Black Friday en dat betekent dat de kortingen in het rond vliegen. Als je het slim wilt aanpakken, wacht je nog even met de grote uitgaven. Ook op het gebied van beauty kun je namelijk gemakkelijk velen euro’s besparen en dat zelfs op je favoriete luxeproducten. Zo kun je huidverzorging, parfums en vele andere beautyproducten met mooie acties tegenkomen. Vergelijk vooral verschillende webshops, want de een geeft nog betere kortingen dan de andere! En bovenal, laat je niet gek maken door de Black Friday-drukte!

Huidverzorging

Als je houdt van luxe huidverzorgingsproducten, is het nu het moment om deze in te slaan. Veel producten van merken als Estee Lauder en Clinique zijn al snel 25-30% afgeprijsd, wat betekent dat je aardig wat euro’s bespaart. Houd er wel rekening mee dat deze producten een houdbaarheidsdatum hebben, dus dat je er niet direct vijf van koopt. Na Black Friday komen er ook nog wel kortingsacties van deze merken, dus laat je niet teveel gek maken door alle kortingen.

Je favoriete parfum

Parfum is kostbaar, dat is een gegeven. De kans is dan ook erg groot dat je niet vaak parfum voor jezelf koopt, zeker als je nog een paar flessen hebt staan thuis. Toch is het erg voordelig om tijdens een grote kortingsactie je favoriete geur of een nieuwe geur in te slaan. Vaak krijg je korting op de cadeauverpakkingen die er al liggen voor de feestdagen, waardoor je er ook een travelsize parfum of een bodylotion gratis bijkrijgt. Dat betekent dubbel feest!

Dat ene item waarvan je de aankoop uitstelt

Iedereen heeft wel een luxe item waarvan hij of zij de aankoop uitstelt. Misschien vind je het nét iets te duur of twijfel je of je het wel echt nodig hebt. Logisch, je gaat natuurlijk verstandig met je centen om en luxe items zijn niet voor niets luxe; je hebt ze niet nodig. Maar soms wil je iets gewoon heel graag, maar houdt de prijs je tegen. Juist met Black Friday is het een goed moment om dat ene product toch gewoon lekker te kopen. Je hebt er nu lang genoeg over nagedacht en blijkbaar is het interessant genoeg om constant door je hoofd te spoken. En dan is die korting mooi meegenomen!