Sport

Deze beautyguru’s leren jou de kneepjes van het vak

beautyvloggers

Make-up kun je met een gerust hart een kunstvorm noemen. De meeste vrouwen gaan de deur niet uit zonder een likje mascara of een poedertje op het gezicht. Een volledige make-uplook maken vergt daarentegen nét een tikkie meer vaardigheden. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Meerbeauty somt voor jou de beste beautyguru’s op die jouw de kneepjes van het van kunnen leren!

Beautygloss

Beautygloss, ofwel Mascha Feoktistova, kan met een gerust hart de grondlegger van de beautybloggers en -vloggers in Nederland genoemd worden. Zij is ten slotte de eerste die een beautyblog oprichtte. Haar motivatie was de informatie verspreiden die zij toentertijd niet kon vinden, omdat het simpel nog niet bestond in Nederland. Verdienen deed ze er toen nog niet aan, dus haar motivatie was pure passie. Inmiddels heeft ze haar blog opgeheven om zich volledig te richten op YouTube en andere socials als Instagram. Ook heeft ze meerdere boeken, nepwimpers, jaarplanners en andere persoonlijke merchandise uitgebracht. Ook heeft ze inmiddels een visagie-opleiding afgerond.

Op haar kanaal kan je voor verschillende video’s terecht, zoals vlogs, mukbangs en opruimvideo’s. Toch zijn onze favoriet nog steeds de make-uptutorials. Waarom? Ze is lekker laagdrempelig en klungelt, net zoals het gewone volk, graag een beetje aan met make-up. Heel herkenbaar!

NikkieTutorials

De wereldberoemde NikkieTutorials komt van eigen bodem. Al jong begon zij, vanuit haar slaapkamer, met video’s maken. Inmiddels is ze wereldberoemd en worden haar video’s door miljoenen mensen bekeken. De reden is heel duidelijk, ze is namelijk ontzettend goed in wat ze doet. Wat haar filmpjes nog nét wat specialer maakt, is dat ze geregeld samenwerkingen heeft met beroemdheden. Zo zijn niemand minder dan Kim Kardashian en Selena Gomez ook op haar kanaal te vinden!

Als je écht technieken wil leren en niet vies bent van een opvallend make-upje, dan is NikkieTutorials dé beautyguru voor jou. Haar doorbraak was trouwens met onderstaand filmpje waarin ze laat zien wat het effect van een goed make-upje is. Must watch!

Jessie Maya

De schone dame kwam ter wereld als jongen en heeft daardoor een hoop kennis ontwikkelt op het gebied van make-up. Niet alleen zijn er op haar kanaal een heleboel tutorials te vinden, ook test ze regelmatig verschillende producten en merken uit. Super handig als jij door de bomen het bos niet meer ziet. Goede spullen zijn uiteraard het halve werk, dus het is heel handig om te weten wat je wel én niet moet aanschaffen. Struin daarom vooral even het kanaal van Jessie Maya, dan ben je helemaal op de hoogte!

Xelly Cabau

Het zusje van Yolanthe was al een lange tijd verantwoordelijk voor de visagie van haar zus, maar heeft nu ook haar vleugels gespreid als ware beautyguru. Op haar YouTube-kanaal plaatst ze hele handige filmpjes waarin ze duidelijk uitlegt hoe je op een natuurlijke manier make-up aanbrengt. Deze tutorials zijn perfect voor iedereen die nog wat te leren heeft. Daarnaast vertelt ze ook over huidverzorging en bijvoorbeeld de verschillende kwasten die je nodig hebt. Als professioneel visagiste heeft zij natuurlijk alle kennis om jou de kneepjes van het vak bij te brengen!

Wij weten zeker dat deze beautyguru’s jou alles kunnen bijbrengen over make-up. Daarnaast zijn er online nog zo veel meer tutorials te vinden van andere YouTubers. Met de hulp van het wereldwijde web wordt jij binnen no time vakkundig!