Fashion

De leukste zomerschoenen voor uw kind

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat ook de zomerschoenen weer uit de kast mogen. Al die leuke schoenen van vorig jaar weer aan de voeten van uw kind in combinatie met de leukste outfits. Maar wees niet al te enthousiast, de kans dat de schoenen van uw snelgroeiende kind nog passen is uiteraard klein. En daarom wordt het tijd voor vernieuwing, tijd voor nieuwe zomerschoenen. Bij het uitkiezen van nieuwe zomerschoenen kunt u maar beter meteen rekening houden met de trends van deze zomer. Om die reden hebben we voor u 3 trends op het gebied van zomerschoenen voor kinderen op een rijtje gezet. 

De comeback van kindersandalen

Totaal terug van weggeweest; de kindersandalen. Wij vragen ons nog met de dag af waarom deze trend eigenlijk weg is geweest. Kindersandalen zijn ideaal, ze bieden exact wat uw kind nodig heeft. Het comfort van een stevige en ondersteunende schoen, maar toch de uitstraling en frisse lucht van een paar slippers. De kindersandalen zijn er in allerlei verschillende nieuwe vormen, zodat de trend uiteraard wel met de tijd meegaat. Genoeg redenen voor u om deze ideale zomerschoenen eens in overweging te nemen. 

De instappers

In het rijtje met trends voor de zomer van 2022 konden de instappers uiteraard niet missen. De ideale schoen voor onder een casual outfit. Niet alleen brengt deze schoen een sportief en flitsend uiterlijk met zich mee, de schoen is ook ontzettend gemakkelijk in gebruik. De naam zegt het al, uw kind kan zo in de schoenen stappen en ze lopen ook nog eens heerlijk. De juiste sokken dragen bij deze schoenen is wel essentieel. Er zijn speciale sokken gemaakt die niet zichtbaar zijn als uw kind instappers draagt, deze worden ook wel ‘ballerina sokken’ genoemd. Als we u nog een advies mogen wat betreft de kleur, wees niet bang om op te vallen. Felle kleuren zijn in de mode en ook voor de instappers van uw kind kunt u kiezen voor een felle kleur. 

Mules

Voor sommigen wellicht een onbekende schoen, maar voor anderen onmisbaar. Deze ‘mules’ hebben erg veel weg van instappers, maar de achterkant van de schoen ontbreekt. Hierdoor nemen de mules eerder de vorm van een slipper aan en zijn het ideale zomerschoenen voor uw kind. Ze bieden namelijk erg veel comfort en stabiliteit, omdat het een stevige slipper met een dichte voorkant is. Zo kan uw kind best een stukje lopen op deze mules. Toch hebben de mules niet de uitstraling van een slipper, de mules stralen iets meer klasse uit.