Beauty

De juiste mix voor stralende glimlach

stralende glimlach

Een glimlach krijg je van een goede grap, een leuk onderonsje of een fijne avond met je partner. Maar om deze glimlach om te toveren tot een mega stralende glimlach is toch net iets meer nodig dan een dosis goede humor. De basis van een stralende glimlach begint dan ook altijd bij een geslaagde mondverzorging. Hierin dien je een routine te vinden, zodat je tanden ook altijd kunnen blijven lachen. 

Tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel

Om je dagelijkse mondverzorgingsroutine iedere dag weer succesvol te maken, is tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel een pré. Je stralende glimlach zal niet ineens tevoorschijn komen. Hier moet flink aan gewerkt worden. Gelukkig hoef jij hier niet helemaal zelf aan te werken. Een elektrische tandenborstel maakt de bewegingen voor jou! 

De kracht die een elektrische tandenborstel maakt, kan nooit gemaakt worden met een handtandenborstel. Om deze reden alleen al, is een elektrische tandenborstel altijd beter dan een handtandenborstel. Laat je handtandenborstel liever liggen. Een elektrische tandenborstel is binnen no-time besteld, nu is het aan jou om deze grootse stap te zetten.  

Tandpasta passend bij ieder gebit 

Tandpasta mag absoluut niet ontbreken tijdens het poetsen van de tanden. Door de juiste tandpasta te gebruiken, reinig je het gebit veel effectiever. Ieder gebit heeft een andere verzorging nodig om tot een stralende glimlach te komen. 

Heb je bijvoorbeeld gele aanslag op je tanden, waardoor jij je tanden liever verstopt? Dit is niet langer nodig! Gele aanslag verwijder je simpel met een goede whitening tandpasta. Pijnscheuten tijdens het nuttigen van een gekoeld drankje of een warme maaltijd? Laat de pijn van gevoelige tanden verdwijnen, door een tandpasta te gebruiken voor gevoelige tanden of gevoelig tandvlees. 

Interdentale ragers als finishing touch 

Misschien iets wat je eerder als een bijzaak ziet, maar toch echt noodzakelijk is. Het gebruik van een interdentale rager. Je gebruikt een elektrische tandenborstel voor het reinigen van de tanden. Tussen de tanden kan een elektrische tandenborstel net niet komen. Interdentale ragers komen wel tussen de tanden. Zo heb je op het eerste gezicht niet alleen een stralende glimlach, maar ook een fantastisch super brede schaterlach!