Haar Sport

De Bubble Braid is de nieuwe haartrend van dit moment

de nieuwe haartrends

Op zoek naar een leuk kapsel dat zo simpel is dat je het elke dag kan maken? Dan is een   Bubble Braid de perfecte uitkomst voor jou! Met deze romantische vlecht zie jij er binnen een handomdraai fabulous uit!

Deze vlecht is een stuk makkelijker te maken dan bijvoorbeeld de bekende vissengraatvlecht. Als je hier niet het geduld of de skills voor hebt, probeer dan eens deze nieuwe trend uit! De Bubble Braid geeft je binnen een paar minuten een verzorgde look! Wedden dat jij deze gaat proberen?

View this post on Instagram

What’s up?! 🧚🏻✨

A post shared by 𝑺 𝑨 𝑵 𝑫 𝒀 𝑺. (@sandy.sarkisyan) on

Zo maak je een Bubble Braid

  • 1. Je begint met een paardenstaart. Bepaal zelf waar je deze plaats. Bijvoorbeeld hoog op je hoofd voor een sexy look. Of kies voor een lage paardenstaart voor een romantische look. Een staart in het midden is weer meer casual. De Bubble Braid staat leuk bij elke look!
  • 2. Maak je look iets meer casual en romantisch door korte plukjes en babyhaartjes uit je staart te halen. Of ga voor een fierce look door de staart juist strak te maken.
  • 3. Pak vervolgens een nieuw elastiekje. Maak deze, een paar centimeter onder het eerste elastiekje, vast in je paardenstaart.
  • 4. Bepaal met je vingers de afstand van het volgende elastiekje. Zo ontstaat de bubble shape.
  • 5. Laat voor een moderne look een flink stuk aan de onderkant los.
  • 6. Et voilà! Je Bubble Braid is in principe af. Voor de finishing touch kun je er nog even met je handen doorheen gaan of wat haarlak op de vlecht spuiten. Met dit kapsel ben je klaar om overal naar toe te gaan!