Fashion

Custom made slippers, gezond voor je voeten

Slippers-op-Maat

In de zomer en in huis dragen veel mensen het liefst makkelijke slippers of sandalen als schoeisel. Hoewel deze schoenen lekker zitten en gemakkelijk zijn om aan te trekken, zijn ze niet altijd even goed voor je voeten of voor je lichaam. Slippers zijn over het algemeen niet stevig en geven te weinig ondersteuning aan je voeten. Op het moment dat je steunzolen nodig hebt, zijn slippers al helemaal niet goed voor je voeten. Gelukkig is daar een oplossing voor. Als jij slippers wilt hebben die wel de juiste ondersteuning geven, kies dan voor slippers op maat, ofwel custom made slippers. Custom made slippers hebben namelijk de mogelijkheid om een steunzool te verwerken in de slippers. Er zijn gelukkig veel verschillende soorten custom made slippers, waardoor je kunt kiezen voor slippers met een vrolijke print, een enkelbandje of juist mooie effen slippers. Jij bepaalt zelf het design van je custom made slippers.

Ideaal voor voetklachten

Custom made slippers bieden veel voordelen en geven de juiste ondersteuning aan je voeten. Daarom zijn deze slippers  ideaal voor mensen die last hebben van voetklachten. Er zijn veel verschillende voetklachten. Denk bijvoorbeeld aan standsafwijkingen zoals de vergroeiing van een grote teen, maar je kunt ook last hebben van een vergroeid middenvoetsbeentje bij je kleine teen. Hierdoor zitten schoenen vaak wat minder lekker of passen ze niet geheel om je voet. Je kunst last van je rug krijgen door bijvoorbeeld een verschil in beenlengte of doordat je voeten niet goed worden ondersteund. De custom made slippers worden aangepast aan jouw voeten en aan jouw klachten. Zo heb je thuis en ook in de zomerperiode goede slippers, die niet alleen lekker lopen maar ook je voeten goed ondersteunen.

Custom made slippers bestellen

Je kunt custom made slippers eenvoudig bestellen. Wel gaat er enige voorbereiding aan vooraf. Als je graag custom made slippers wilt moet je eerst een afspraak maken bij een voetspecialist. Deze beschikt over benodigde aanmeetapparatuur zodat jouw voeten precies kunnen worden opgemeten. Hierna worden je voeten digitaal gescand en krijg je verschillende maten aangemeten om te kijken welke maat het best bij jouw voeten past. Vervolgens kun je de slippers op maat nog verder personaliseren. Je bepalen welke binnen voering je wilt en kunt ook het voetbed, bovenwerk of loopzool zelf verder aanpassen. Op die manier kan jij hippe en goed zittende slippers op maat bestellen. Er is een uitgebreide dames- en herencollectie. En elk seizoen is er weer een nieuw assortiment met verschillende modellen en kleuren.