Overig

Comfortabel ondergoed voor comfortabele man

bamigo

Met stip op nummer een in de rubriek onderbroeken is voor veel mannen de boxershort. Dit korte broekje is verkrijgbaar sinds de jaren dertig. Toch was het niet direct populair ondergoed. Het duurde even voor iedereen eraan gewend was. Nu is de boxershort niet meer uit de onderbroekenla weg te denken. En iedereen weet: aan één exemplaar heb je niet genoeg!

Tien dezelfde!

Als je eenmaal een boxershort hebt gevonden die comfortabel zit, koop je er het liefst direct tien. Zo weet je dat je altijd een schone in de kast hebt liggen. Boxershorts zijn sowieso vaak per twee te koop. Als je dus jouw nieuwe model hebt gevonden, kun je er de volgende dag wéér een aan. En dat is goed nieuws, want niks is vervelender dan een onderbroek die niet lekker zit. Het kan je hele dag verpesten!

Allerlei kleuren

Bestel je je boxershorts bij Bamigo, dan kun je kiezen uit verschillende kleuren. De tijd dat de man alleen wit ondergoed draagt, ligt immers ver achter ons. Toch? Gezellige kleurtjes domineren ook de ondergoedla van de man. Bamigo heeft ook combi’s met twee verschillende kleuren. Zo is het elke dag verrassend welke je ook alweer aan hebt. Ben jij trouwens fan van zwarte onderbroeken of ga je stiekem, net als je opa, elke dag voor een witte? Geen probleem, ook setjes wit of zwart zijn verkrijgbaar.

Optimaal comfort

Overigens, de boxershorts van Bamigo zijn gemaakt van bamboe. Je moet misschien even aan het idee wennen, maar dragers zijn zeer tevreden. Zo geven zij hoge cijfers voor draagcomfort en kwaliteit. Bamboe is een materiaal dat ademt. Dat maakt dat je je de hele dag aangenaam in je boxer voelt. Overigens zijn de boxers niet van 100% bamboe, ze bevatten ook een klein deel katoen en elastaan. Dit maakt dat ze lekker stretchen en dat slim fit optimaal gerief geeft. Eenmaal een Bamigo-boxer wil je nooit meer anders!