Overig Tips

Badkamer om de dag mee te starten

badkamer om de dag mee te beginnen

Zodra er een nieuwe dag aanbreekt ben je met name te vinden in de badkamer om jezelf gereed te maken voor de dag. Een goed begin is het halve werk zeggen ze dus hoe fijn is het wanneer alles soepel verloopt. Hier heb je invloed op door de badkamer in te richten op een manier die voor jou werkt. Op een manier dat je met veel comfort van start kan.

Maak je badkamer overzichtelijk

Een overzichtelijke badkamer zorgt voor rust en structuur. Om dit voor elkaar te krijgen dien je goed om te gaan met de ruimte die je tot je beschikking hebt. Een belangrijk onderdeel van de badkamer hiervoor is een badkamermeubel. Dit kan een wastafelmeubel, badkamerkast, etc.. zijn. Hierdoor heb je genoeg opbergruimte zodat je al je spullen kwijt kan. En wat nog belangrijker is, dat je de spullen weer kan vinden zodra je deze nodig hebt.

Plaats een inloopdouche

Een inloopdouche is perfect voor wanneer je nog slaperig de badkamer inloopt. Je kan zonder iets te doen de douche inlopen en lekker gaan staan. Wordt wakker onder de warme stralen van een regendouche. Zo kom je heerlijk ontspannen onder de douche vandaan en ben je volledig opgeladen.

Kies voor een handdoekradiator

Hoe heerlijk is het om jezelf af te drogen met een warme handdoek. Een handdoekradiator is perfect hiervoor. De naam zegt het natuurlijk al. Het is een radiator gemaakt om een handdoek over te hangen. De handdoek droogt na het gebruik ook een stuk sneller.

Spiegelverwarming

Na het douchen wil je jezelf graag opmaken of jezelf scheren. Zonder spiegelverwarming is dit niet direct na het douchen mogelijk. Dit komt omdat de spiegel beslaat. Dit kan je eenvoudig oplossen door spiegelverwarming te installeren. Dit is eenvoudiger dan je denkt. Je kan een element aan de achterkant van de spiegel plaatsen. Het element zet elektriciteit om in warmte en zorgt ervoor dat de spiegel condensvrij blijft.

Scheerspiegel en make-up spiegel

Is een normale spiegel niet voldoende voor je? Heb je meer detail nodig? Ga dan voor een spiegel met een vergrotend effect. Een dergelijke spiegel kan je gebruiken voor het scheren, make up opdoen of het indoen van lenzen. Het is ideaal om losse haartjes te vinden en weg te scheren. Of voor het wegwerken van make-up.

Met deze tips begin je optimaal aan je dag.