Beauty

5 lichaamsbehandelingen voor een mooier lichaam:

Inmiddels kunnen we wel zeggen dat het taboe rondom plastische chirurgie langzaam aan het verminderen is. Steeds meer mensen zijn eerlijk over de lichaamsbehandelingen die zij hebben ondergaan en steeds meer mensen gaan voor een behandeling naar een plastisch chirurg. Dit komt niet alleen omdat de weg ernaartoe makkelijker wordt, ook de prijzen en de mogelijkheden worden aantrekkelijker. In dit artikel benoemen we 5 lichaamsbehandelingen die razend populair zijn en veelvuldig worden uitgevoerd door de professionele artsen in de V-Klinieken.

Schaamlipcorrectie

Labiaplastie is de medische term voor het verkleinen van de schaamlippen. Een schaamlip correctie wordt uitgevoerd wanneer de binnenste schaamlippen groter zijn dan de buitenste en daardoor naar buiten hangen. Dit ontstaat meestal door een bevalling. Vrouwen ervaren geregeld pijn tijdens het vrijen of sporten en besluiten daarom deze behandeling te ondergaan. In ongeveer 45 minuten onder plaatselijke verdoving, wordt de labia ofwel de binnenste schaamlipcorrectie uitgevoerd door het overtollige weefsel weg te halen. Voor een schaamlipverkleining heb je geen doorverwijzing van een huisarts nodig, je kunt direct naar de kliniek gaan voor een afspraak.

Haarlaseren

Ongewenst haar op allerlei plaatsen is voor veel mensen een grote ergernis. Wil je nooit meer hoeven scheren, epileren, harsen of waxen? Dan is een haarlaserbehandeling wellicht de uitkomst! Binnen enkele behandelingen ben je definitief verlost van die vervelende haartjes op je bovenlip, onder je oksels, op je benen of bikinilijn. Vrijwel alle haarsoorten en plekken kunnen door middel van een laser onthaart worden. De laser die vandaag de dag gebruikt wordt kan absoluut geen schade aanrichten en de behandeling is volkomen pijnloos.

Ooglifting

Een hangend ooglid door overtollige huid boven het oog kan erg vervelend zijn. Hierdoor lijk je altijd moe te zijn en is het ook daadwerkelijk vermoeiend voor je ogen. Doordat je oogleden de zware last dragen van de overtollige huid moeten deze extra hard werken om open te blijven. Dit kan hoofdpijn veroorzaken. Ooglifting kan de oplossing bieden. Er zijn meerdere technieken die toegepast kunnen worden. De techniek die voor jou het beste is wordt bij een kennismakingsgesprek bepaald. Soms is het verwijderen van de overtollige huid voldoende. Andere keren wordt ook een wenkbrauwlift geadviseerd bij de ooglidcorrectie. In hele uitzonderlijke gevallen wordt zelfs het voorhoofd geheel meegelift. Alleen de laatste techniek vind plaats onder algehele narcose terwijl de andere ooglifting behandelingen gedaan worden onder plaatselijke verdoving.

Botox

Botox is toch wel één van de meest bekende lichaamsbehandelingen die er is. Ondanks ook op botox al jarenlang een taboe rust gebruiken enorm veel mensen dit wondermiddel om er langer jong en fris uit te zien. We kennen allemaal de verhalen dat botox kan verminken en dat juist het tegengestelde wordt bereikt door het plaatsen van deze injecties. Het is daarom altijd verstandig om dit soort behandelingen bij een goed aangeschreven kliniek te laten verrichten. Door de hedendaagse technieken en de samenstelling van de fillers, kan er niets meer fout gaan. Botox werkt overigens maar een aantal maanden en is daarna volledig door je lichaam opgenomen omdat het een lichaamseigen stof is.

Ooglaseren

Ondanks een bril ook wel een mode icoon kan zijn, willen veel mensen graag af van hun slechte zicht zonder hulpmiddelen. De technieken rondom ooglaseren zijn de laatste jaren zo verbeterd dat er nog nauwelijks complicaties ontstaan na zo’n behandeling. In veel gevallen duurt een behandeling korter dan een minuut en kun je na een aantal uren direct zeer scherp zien. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor het laseren van de ogen. Je hoeft overigens geen hele grote zicht afwijking te hebben om deze behandeling te laten verrichten. Je ogen kunnen ook gelaserd worden bij een minimale min afwijking van -0,75 en bij een minimale afwijking van +0.50.
Het is mogelijk om je ogen te laten laseren bij een sterkte tussen de -10 en +4. Dit zijn de maximale oogafwijkingen.